Detta Sony OLED TV och soundbar-erbjudande är en bunt av Cyber ​​​​Monday-jubel

Detta Sony OLED TV och soundbar-erbjudande är en bunt av Cyber ​​​​Monday-jubel

Amazon lanserar en 80-tums Sony A65K OLED-TV och en Dolby Atmos HT-A3000 soundbar för bara $1,889.99 36 i detta Cyber ​​​​Monday-paket (öppnas i en ny flik). Det är en besparing på 306 % och XNUMX € mindre än vad du skulle betala om du köpte TV:n och soundbar separat.

Några av de bästa Cyber ​​​​Monday-erbjudandena vi ser i år finns på TV-apparater och ljudbarer, och detta kraftpaket som inkluderar Sonys mellanklass A80K OLED-TV och Dolby Atmos HT-A3000 är en perfekt match i AV-paradiset. A80K OLED gör vår lista över de bästa 4K-TV:erna, och även om vi inte har recenserat HT-A3000 ännu, var det en modell som fångade vårt öga på den senaste IFA-showen.

Varför skulle du behöva en soundbar med din Sony TV? Företaget tillverkar några av de bästa TV-apparaterna för ljud, och denna uppsättning fick högt betyg för ljudkvalitet i vår Sony A80K-recension. Men TV-apparater kan inte leverera höjden och surroundeffekterna av Dolby Atmos-ljudspår (även om TV-tillverkare ofta hävdar att de kan). Det är därför det är ett måste att lägga till en Atmos soundbar till din TV, och detta fantastiska paket kommer att göra din ljudinvestering mindre ekonomiskt betungande.

Det bästa aktuella Sony A80K och soundbar-paketet

Vad kan du förvänta dig av Sony A80K OLED? Vår recension berömde dess djupa svärta, imponerande ljusstyrka och goda färgnoggrannhet direkt ur lådan. Den körs på den beprövade Google TV-plattformen med Google Assistant och har två HDMI 2.1-ingångar som stöder 4K 120Hz video, variabel uppdateringsfrekvens och autoläge med låg latens för spel. Och det finns också en automatisk HDR-tonmappningsfunktion som slår in specifikt när du spelar ett spel på en PlayStation 5-konsol.

När det gäller HT-A3000 Dolby Atmos soundbar i det här paketet är det en 3.1-kanalsmodell med virtuell Dolby Atmos-bearbetning för att leverera höjdeffekterna i Atmos-ljudspår. Sony gör Virtual Atmos bättre än många andra soundbar-tillverkare, så vi förväntar oss att prestandan är ganska bra, speciellt för priset.

Detta Sony A80K OLED-TV och HT-A3000 Soundbar-paket är ett tidsbegränsat erbjudande och löper ut på Cyber ​​​​Monday. Om du verkligen vill få en bra affär på en fantastisk TV och en allt-i-ett Sony-soundbar, är det här en affär du vill dra nytta av.

Dagens bästa Sony A80K-erbjudanden

Fler Cyber ​​​​Monday-erbjudanden