(*11*) Windows 11-användare är redo för en ny (*11*) förbättrad sökfunktion med den senaste omgången (*11*) uppdateringar.

Den nya funktionen "Hitta höjdpunkter" lovar att "visa anmärkningsvärda och intressanta ögonblick (*11*) som är speciella varje dag, såsom helgdagar, födelsedagar och andra lärorika ögonblick i tiden både runt om i världen och i din region" genom att klicka eller trycka på på (*11*) aktivitetsfältet.

Den här funktionen kan vara goda nyheter för de av oss som använder datorer och bärbara datorer (*11*) i affärer, som kanske behöver lite (*11*) extra hjälp för att inte glömma födelsedagen (*11*) för en mycket viktig kollega . .

Funktionen förväntas rulla ut via (*11*) en "gradvis och uppmätt" metod under de kommande veckorna och månaderna till (*11*) Windows 11-användare.

Funktionen rullades ut till (*11*) Windows 10-användare i mars (*11*) 2022 och är tillgänglig i build 22H2 (*11*) Windows 11, som du kan prova om du har turen (*11* ) för att vara en Windows Insider.

Den nya funktionen kommer också att tillåta användare att utforska ytterligare innehåll på huvudsöksidan (*11*), inklusive dagens ord, (*11*) Microsoft Rewards-erbjudanden och populära (*11*) sökningar.

Den vänstra sidan (*11*) Search Home visar också en utökad lista (*11*) över dina nyligen lanserade appar, filer, inställningar och webbplatser för att hjälpa användarna att komma tillbaka till vad de senast gjorde.

Om du inte är ett stort fan av (*11*) funktionen, inga problem: användare kan ta bort funktionen genom att gå till "Sekretess och säkerhet" och sedan gå till "Fler inställningar" och sedan avmarkera (*11*) "Visa poäng".

Ytterligare kontroller är också tillgängliga för administratörer (*11*) organisationen, som du kan granska genom att gå här (öppnas i en ny flik).

Microsoft har varit aktiva med att implementera (*11*) nya utvecklartjänster i Windows.

Microsoft Dev Box kommer att ge utvecklare självbetjänings (*11*) tillgång till högpresterande molnbaserade (*11*) arbetsstationer (*11*) som är förkonfigurerade och redo att koda för specifika projekt, vilket gynnar utvecklare som de har inte tillgång till kraftfulla mobila arbetsstationer (*11*).

Dela detta