Esta caracteristica de PS Plus Premium mejora aun mas su

PS Plus Premium- och PS Plus Extra-prenumeranter har lagt märke till en användbar ny funktion som lägger till nya funktioner till konsolens önskelista, vilket gör den betydligt mer användbar än någonsin.

Om du prenumererar på den nya PS Plus-tjänsten med de högsta extra- eller premiumnivåerna får du ett meddelande när spel från din PS5-önskelista når tjänsten. Detta kommer potentiellt att hindra dig från att köpa spelet direkt när det kan laddas ner utan extra kostnad (tack, Push Square (öppnas i en ny flik)).

Den nya PS Plus-prenumerationstjänsten lanserades i USA för bara några dagar sedan, där Sony avslöjade hela listan över PS Plus Premium-spel på sin officiella hemsida för att sammanfalla med lanseringen. Det finns mycket att se, från PS1 till PS4, och denna nya önskelista förstärker Sonys önskan att lägga till fler spel till tjänsten med framtida uppdateringar.

En välkommen uppdatering av önskelistan

I likhet med andra populära spelplattformar som Steam, är PS5 Wish List bra för att låta dig veta när ett spel du är intresserad av är till försäljning. Eftersom många av de bästa PS5-spelen är något dyrare än tidigare generationer, är det särskilt värdefullt att veta när spelen släpptes.

I den meningen skiljer sig denna nya önskelista inte så mycket från att berätta om rabatter. I grund och botten meddelas du nu också när du kan komma åt ett önskelistaspel utan att behöva betala, via PS Plus Premium eller PS Plus Extra.

Naturligtvis kommer den här uppdateringen endast att gälla för spel som har befintliga sidor på PlayStation Store. Det kommer säkert att finnas fall där äldre PS1- och PSP-spel läggs till, till exempel. I så fall är ditt bästa alternativ att kolla PS Plus Premium direkt för att se nyligen tillagda spel, liknande Xbox Game Pass.

Vi har hittills varit imponerade av variationen av spel på PS Plus Premium. PS5-hits som Demon's Souls och Returnal finns att ladda ner och spela, tillsammans med en mängd gamla favoriter som Ape Escape och Everybody's Golf. Låt oss hoppas att Sony inte slappnar av när som helst snart, särskilt när det gäller att bevara förrtidens PlayStation-klassiker.

Dela detta