Träningsappen Fiit har släppt nya träningspass som kan göras på inomhuscyklar, inklusive Concept2 BikeErg och Keizer M3i inomhuscykel. Det kommer efter att interaktiva rodd- och löpbandsövningar lades till i appen tidigare i år.

Tillägget av dessa hybridträningspass, som kan göras hemma eller på gymmet, innebär att Fiit kan ge Peloton en chans, med Fiits prenumeration satt till €9.99 per månad, c Det är €30 (€33) per månad billigare än Peloton. Fiit-prenumeranter kan använda vilken cykel som helst för dessa träningspass, men om du vill logga ditt träningspass, kommer du att kunna njuta av en Concept2 BikeErg eller Keizer M3i Indoor Cycle, oavsett om du är hemma eller på gymmet. mer interaktiv upplevelse. träna och spela in statistik som RPM, kalorier och distans.

Hybridträning blir mer och mer populärt eftersom folk inser att de inte behöver begränsa sig till att träna hemma eller på gymmet. Fiits 11 cykelpass gör att medlemmarna också kan träna på gymmet när de vill ändra sin träningsrutin.

Fiit kommer också att lansera massor av andra cykelträningar den 12 december, tillsammans med sin Bike Academy, en tvåveckors mästerklass för inomhuscykling som kommer att ge förstagångscyklister chansen att ta sig före sina konkurrenter.

I mars lanserade företaget Fit Tread, som återigen konkurrerade med Pelotons löpbandserbjudanden, och liksom cykelträningen kan de interaktiva klasserna tas på vilket manuellt eller motordrivet löpband som helst, även om medlemmarna måste springa på en AssaultRunner för att vara helt uppkopplade. erfarenhet. med Fit Tracker.

Fiit visade sitt engagemang för hybridträning genom att samarbeta med The Gym Group 2020 och erbjuder nu sina medlemmar tillgång till Fiit Pods på företagets gym, så att de kan utföra dessa träningspass på storbildsskärmen.

Kan detta vara ett stort steg för Fiit?

Låt oss inse det: Pelotons app är dyr, speciellt när du redan har betalat för en dyr cykel eller löpband och sedan måste betala 39.99 $ / 44 £ / AU$ 59 extra för dina träningspass varje månad. Jag älskar min Peloton-cykel och dess on-demand-träning håller mig motiverad, men den kostar nästan £500 per år, och jag har inte ens lämnat huset.

Det är därför jag alltid har gillat Fiit-appen, den är billig, den har bra träningspass och företaget slutar aldrig att förnya sig – de vet att alla inte vill träna bara i sitt hem. Och med träningsbranschen som förändras så snabbt som den är, kommer företag som kan ligga före konkurrenterna och upptäcka framtida trender först att fortsätta att lyckas.

Fiit är inte nytt för branschen: Det lanserades 2017 med hundratals live- och on-demand-träningar, mestadels bestående av HIIT-, styrke- och yogapass. Med nedläggningar av gym och hemmaträning har blivit normen, har appen blivit en favorit bland fitnessentusiaster.

Många av oss har anpassat oss till ett hybridt sätt att träna, och det finns ingen anledning till att vi inte kan göra detsamma med våra träningspass. Jag älskar att jobba hemifrån, men det är också skönt att komma ut ur huset och interagera med människor; Det ska varken vara det ena eller det andra, och det är bra att se Fiit anamma den filosofin.

Dela detta