iPhone 15-serien kanske inte får den designförändring vi hoppades på

iPhone 15-serien kanske inte får den designförändring vi hoppades på

För inte så länge sedan hörde vi om några intressanta designförändringar som kan komma till iPhone 15-sortimentet, de viktigaste är böjda kanter, men nu ser det ut som att den förändringen är långt ifrån etsad i marmor.

Det är inte för att säga att ovanstående läcka var fel, men enligt LeaksApplePro, en läckare med en respektabel meritlista, som pratar med Forbes (öppnas i en ny flik), är flytten till böjda kanter under "stark övervägande" men har inte gjort det. gjord. har ännu inte beslutats.

Forbes noterar att designen av en ny iPhone generellt sett skulle vara klar nu, så denna osäkerhet är märklig, men det kan bero på den nuvarande osäkerheten inom Apples leveranskedja, vilket kan göra att en designförändring blir svårare att uppnå än vanligt.

Med andra ord kan böjda kanter vara en förändring som Apple vill ha, men det kan vara knepigt. Ändå verkar det som att det åtminstone finns en god chans att denna förändring kommer att ske.

LeaksApplePro gjorde också några kommentarer till det senaste påståendet att vissa eller alla modeller i iPhone 15-serien kommer att vara belagda i titan.

De har klargjort att det bara kommer att vara sidorna som kommer att använda titan, vilket till stor del är att förvänta sig ändå, eftersom trådlös laddning inte skulle fungera genom en metallbaksida. Faktum är att baksidan tydligen alltid kommer att vara glas.

Naturligtvis skulle vi fortfarande ta allt detta med en nypa salt med tanke på att iPhone 15-sortimentet förmodligen inte kommer förrän i september.

Analys: Trovärdiga påståenden, men räkna inte med att varje modell får titan

Allt ovanstående verkar trovärdigt för oss, men i fallet med titan kommer förmodligen bara iPhone 15 Pro och iPhone 15 Ultra att uppnå det, eftersom det är ett mycket dyrare material än aluminiumet i iPhone 14 eller det rostfria stålet från iPhone 14 Pro.

Åtminstone en källa har specifikt uttalat att bara de bästa modellerna kommer att få titan ändå, men andra källor har varit mindre specifika, så det är värt att vara tydlig med det.

När det gäller böjda sidor verkar konsensus hittills vara att alla iPhone 15-modeller kommer att ha dem, om alls, och det är att tro.

Apple skulle kunna uppdatera designen lite, särskilt på basmodellerna, som inte har sett några riktiga förändringar i år och, till skillnad från en förändring av material, förmodligen inte skulle öka kostnaden, bara hjälpa kommande telefoner. Stick ut mer bland de bästa telefonerna.