Med sin förmåga att driva flera elektriska enheter var som helst, tar bärbara kraftverk som den välrenommerade EcoFlow-familjen av produkter fart. Den enda nackdelen: Dessa enheter är vanligtvis för personer som behöver stödja apparater så stora som torktumlare, vilket ökar storleken och vikten på deras batteri.

Den nya EcoFlow RIVER Mini Portable Power Station är här för att förändra allt detta. Med en vikt på bara 6,3 lbs (2,85 kg) i ett litet, kompakt paket, ger RIVER mini bärbar kraft till en helt ny serie användare.

EcoFlow_Image1_River mini på bordet

(Bildkredit: EcoFlow)

Friluftsentusiaster/bakgårdsgrillning, digitala nomader/världsresenärer och universitetsstudenter som vill ta sin teknik var som helst kan nu göra det med RIVER mini utan att behöva bära ett tillräckligt stort batteri för att lyfta vikter.

energi till övers

Med sin strömstyrka på 300W kan RIVER mini driva åtta (8) enheter samtidigt. Lägg till EcoFlows exklusiva X-Boost-teknik och RIVER mini kan hantera totala elektriska belastningar upp till 600W.

Dessa kan drivas med den här enhetens två AC-uttagsportar, en 12V DC biluttagsport, fyra USB-uttagsportar och en 15W trådlös laddare Möjliga tillägg kan inkludera bärbara datorer, surfplattor och telefoner intelligent; WiFI-routrar, spelkonsoler, TV-apparater, skrivare, LED-lampor och fläktar.

Trots sin imponerande prestanda är RIVER mini otroligt tyst. Mätt i decibel (dB) är drift-/belastningsljudet för denna enhet mellan 38 och 42 dB. För att sätta detta i ett sammanhang är detta ljudnivån för ditt genomsnittliga bibliotek.

Snabbladdning

En ung man och kvinna som sitter på en filt utomhus, med en surfplatta och en RIVER EcoFlow mini-portabel kraftstation framför sig.

(Bildkredit: EcoFlow)

Eftersom RIVER mini fungerar med inbyggda batterier. Den kommer att behöva laddas om då och då. De goda nyheterna: Anslut den till ett vanligt nätuttag och RIVER mini laddas upp till 80 % på bara en timme och fulladdar på 1,5 timme.

Inget eluttag tillgängligt? Inga problem. RIVER mini kan laddas genom att koppla in den i bilens 12DVC-uttag (alias "cigarettändaren"), eller genom att ansluta den till EcoFlows solpaneler och få gratis juice från solen.

För att lära dig mer om den spännande nya EcoFlow RIVER mini, och Ecoflows kompletta sortiment av bärbara kraftverksprodukter, gå hit.

Dela detta