Xiaomi 13 och Xiaomi 13 Pro kommer att lanseras omedelbart, men det ser ut som att en Xiaomi 13 Ultra kan komma snart också, och det kan vara värt att vänta eftersom den senaste läckan tyder på att den skulle kunna konkurrera med Samsung Galaxy S23 Ultra inom fotografering. . .

Enligt Digital Chat Station, en läckare med bra meritlista, publicerad på den kinesiska sajten Weibo (öppnas i en ny flik) (via NotebookCheck (öppnas i en ny flik)), kommer Xiaomi 13 Ultra att ha fyra kameror på baksidan . Det är mer än de flesta telefoner och i linje med Galaxy S22 Ultra, och vad vi har kommit att förvänta oss av Galaxy S23 Ultra.

Tydligen kommer en av dessa kameror att använda en stor en-tums sensor, som den imponerande Xiaomi 12S Ultra, som Samsung förmodligen inte kommer att matcha. Även om sensorstorleken inte är den enda faktorn i kameror, kan den ha stor inverkan på bildkvaliteten.

Xiaomi 13 Ultra kommer tydligen också att ha en "anti-shake-modul" enligt en automatiskt översatt version av inlägget, som vissa sajter har tolkat som gimbal-stabilisering. Kort sagt, det ser ut som att den här telefonen kommer att erbjuda bättre bildstabilisering än de flesta telefoner.

Vi vet inte mycket mer om Xiaomi 13 Ultra, men den kommer förmodligen bara att landa efter Xiaomi 13 och Xiaomi 13 Pro, eftersom de två blev retade av Xiaomi själv och skulle landa den 1 december. innan releasen försenades.

När det gäller när de kan komma att lanseras nu, säger NotebookCheck att 7 och 8 december har läckt ut som möjliga datum, även om det är oklart var den informationen kom ifrån.

Vi kommer definitivt inte att vänta länge, eftersom Xiaomi till och med har listat båda telefonerna på sin Tmall-webbplats (öppnas i en ny flik). Tydligen fanns det också några bilder kort, upptäckta av @TechnoAnkit1 (öppnas i en ny flik), även om de verkar ha tagits bort sedan dess.

Utseendet på Xiaomi 13 och 13 Pro läckt av den officiella Xiaomi Tmall-butiken. pic.twitter.com/fq6Rvi0h8ND 2 december 2022

Se mer

Det finns några fler detaljer att nämna, med Xiaomi som tydligen bekräftar att standard Xiaomi 13 kommer att ha en 1080p AMOLED-skärm med en 120Hz uppdateringsfrekvens, medan PriceBaba (öppnas i en ny flik) hävdar att båda modellerna kommer att vara tillgängliga med ett alternativ 8 GB RAM med 128 GB eller 256 GB lagringsutrymme, eller 12 GB RAM plus 256 GB eller 512 GB lagringsutrymme.

Analys: En trio telefoner för att utmana Samsung

Xiaomis kommande serie av smartphones kan erbjuda direkt konkurrens till Samsung, med Xiaomi 13 troligen positionerad som en rival till Galaxy S23, 13 Pro som en rival till S23 Plus och Xiaomi 13 Ultra som kommer att konkurrera med Galaxy S23 Ultra ...

Xiaomi har till och med fördelen att lansera åtminstone några av dessa telefoner före Samsung, eftersom vi inte förväntar oss att se Galaxy S23-sortimentet förrän runt februari 2023.

Med det sagt verkar Xiaomi 13 Ultra vara den mest spännande av de tre, och vi vet inte när den kommer att släppas. Dessutom kommer även de andra två modellerna bara omedelbart att landa i Kina, så en global lansering kanske inte kommer att ske förrän Samsung Galaxy S23-serien når hyllan.

Ändå kommer alla dessa telefoner sannolikt snart, så vi kan gå in i en annan spännande tid för telefoner eftersom de alla verkar vara utmanare till vår lista över bästa telefoner, och Ultra-modeller från båda serierna kommer sannolikt att göra det också. lista över bästa kameratelefoner. .

Dela detta