Det är bara två månader kvar till den troliga lanseringen av Samsung Galaxy Z Fold 4, men det verkar nästan som att Samsung inte vill att du ska köpa den här telefonen, eftersom den precis lanserade en mycket frestande Samsung Galaxy Z Fold 3-affär.

Just nu kan du få upp till 1,100 3 € i inbyteskredit (öppnas i en ny flik) när du byter in en annan telefon till priset av en Samsung Galaxy Z Fold 535. Det är mer än ett standardmaximum på XNUMX €, och den totala mängden är tillgänglig även om din gamla enhet har en trasig skärm.

Med detta inbytesbelopp kan du ta startpriset för en Samsung Galaxy Z Fold 3 från 1,799.99 699.99 € till bara 22 €. Så du får en av de dyraste telefonerna på planeten för mindre än halva priset och för mindre än en Samsung Galaxy SXNUMX.

Detta inbytesvärde är endast tillgängligt om du byter in en Samsung Galaxy Z Fold 2 för det, men som 9to5Google (öppnas i en ny flik) påpekar, säljs den här telefonen nu begagnad för cirka 700-800 €. Så i teorin kan du till och med köpa en och sedan byta in den för mer än den kostar.

Om du inte har en Z Fold 2 kan du fortfarande få anständiga inbytesvärden, med Samsung Galaxy S21 Ultra till exempel för 1,025 12 € och iPhone 655 Pro Max för 13 € (med iPhone 495 Pro Max konstigt nog nog tar du med XNUMX € mindre). Det finns massor av andra enheter som Samsung också låter dig byta in mot rabatt.

Naturligtvis, som du säkert har gissat från alla dollartecken, är detta erbjudande bara tillgängligt i USA. Även om inbyten erbjuds på andra ställen, är de till Samsungs standardpriser och trasiga skärmar kommer att minska pengarna du får.

Samsung Galaxy Z Fold 3 recension

(Bildkredit: Aakash Jhaveri)(*3*)Recension: Ska du köpa eller ska du vänta?

Om du specifikt letar efter en Samsung Galaxy Z Fold 3 och har en telefon med anständigt inbytesvärde, så är den här affären förmodligen värd att dra nytta av eftersom den sänker priset till en mycket mer tilltalande nivå, men det finns en några saker att tänka på först..

För det första förväntas Samsung Galaxy Z Fold 4 lanseras mycket snart, med en läcka som pekar på den 10 augusti. Den här telefonen kommer sannolikt att bli en rejäl uppgradering jämfört med Galaxy Z Fold 3, så om du vill ha Samsungs bästa hopfällbara är det värt att vänta.

Även om du inte vill spendera mycket på Fold 4, kommer Galaxy Z Fold 3 sannolikt att rabatteras avsevärt när den här telefonen kommer. Faktum är att det ofta redan finns till rabatterat pris i många butiker, och priserna sjunker bara när det inte längre är den senaste modellen.

Samsungs egen butik säljer Z Fold 3 till fullt pris, så även om inbyten drar ner kostnaden avsevärt, börjar den högre om du köper den direkt från Samsung.

Så den här affären, även om den är värd för många människor, är inte så imponerande som den verkar vid första anblicken. Som sagt, det faktum att priset inte sänks av en sprucken skärm är trevligt att se och kan vara en enkel sak om du är desperat att byta ut din trasiga telefon.

Dela detta