Star Wars Jedi: Survivor-trailer visar upp en allvarlig misshandel

Star Wars Jedi: Survivor-trailer visar upp en allvarlig misshandel

Det är dags att lyfta blicken och bege sig mot stjärnorna; vi har äntligen Star Wars Jedi: Survivor. Med releasedatum för 17 mars 2023det är säkert att säga att vi inte behöver vänta ljusår.

Det har gått över tre år sedan släppet av Star Wars Jedi: Fallen Order. Precis när jag trodde att jag hade blivit mätt på Star Wars av alla program, verkar Disney komma ut; Star Wars Jedi: Survivor gjorde mig fast igen.

The Game Awards 2022 presenterade den actionfyllda trailern, och pojken, finns det mycket att packa upp. Ordningen är borta och sveket frodas, så vad kan du förvänta dig av den här nya delen?

När den fortsätter där Fallen Order slutade lämnar trailern som visas mycket att titta på. Från öknar till rymdskepp till skogar visar den alla fantastiska miljöer vi kan förvänta oss.

En sak är säker; slagsmålen verkar ha förblivit desamma. Den fina kombinationen av Soulsborne och RPG-stil är fortfarande hjärtat i detta spel. Det är fantastiskt att se, för det är det som lockade så många människor till Fallen Order.

De slagsmål som visas i trailern verkar vara dynamiska och engagerande; Det är den typen av action som vi gillar att se eftersom det är det som får dig att anpassa dig till rollen som en Jedi.

Hur som helst, jag är äntligen redo att härja igen, även om nästan alla andra motståndare i trailern som visas ser dubbelt så stora ut.