Netflix har officiellt släppt den första trailern för Stranger Things säsong 4 del 2, och det ser ut som att mycket mer övernaturlig kaos väntar Hawkins gäng.

Det 30 sekunder långa klippet, som delades offentligt vid streamerns årliga Geeked Week-evenemang, debuterade ursprungligen som en post-credits-scen efter slutet av Stranger Things säsong 7 avsnitt 4.

Kolla in det via det officiella Stranger Things Twitter-kontot nedan:

(*4*)Du kan inte stoppa detta nu. berättelsen fortsätter den 1 juli med Stranger Things 4 vol. 2. pic.twitter.com/YfXYuViRfR 9 juni 2022

Se mer

Den första trailern för den efterlängtade fjärde utgåvan av serien innehöll också klipp från avsnitt åtta och nio, som är planerade att visas på Netflix på 1 juliäven om det här nya klippet exklusivt inkluderar film från del 2 (eller volym 2).

I den oroande smygtitten, föga överraskande, hör vi den stora dåliga Vecna ​​säga till Eleven: "Det är över. du gör mig fri Du kan inte stoppa det här nu. Vi får också en särskilt avslöjande hint om en karaktärs öde, även om jag undviker alla Stranger Things säsong 4-spoilers i den här artikeln.

I vår recension av Stranger Things Säsong 1 Volym 4 sa vi att Duffer Brothers megapopulära sci-fi-serie "levererar sitt löfte genom att leverera ett gripande, actionfyllt skräckinlägg fullspäckat med avslöjanden.

Naturligtvis finns det dock massor av stora obesvarade frågor kvar (du kan läsa om 11 av dem här), och förhoppningsvis kommer de två sista avsnitten av del 2 att lösa åtminstone några av de otaliga detaljerna som lämnats av den för närvarande ofullständiga säsong 4. .

Vad gäller säsong 5 av Stranger Things? Vi vet att det definitivt är på gång, även om det också kommer att markera det sista bidraget i seriens huvudberättelse. Exekutiv producent Shawn Levy berättade nyligen för ScreenRant (öppnas i en ny flik) att dess skapare, Duffer Brothers, "inte ville att showen skulle sälja slut" och överleva mottagningen, men Stranger Things-universumet kan du fortfarande gå offline. och oberoende filmer.

På andra ställen under Netflix-evenemanget Geeked Week 2022 fick fansen uppdateringar om program som The Sandman, Locke and Key och Guillermo del Toros senaste skräckprojekt, Cabinet of Curiosities.

Dela detta