Den första trailern för Margot Robbies Barbie-film har släppts och den visar att livet i plast verkligen är fantastiskt, som den cheesy men älskade Barbie-låten säger.

Trailern för rom-com-filmen, som går på bio i juli 2023, är bara 60 sekunder lång, så vi kan inte få mycket av dess filmer. Men emblemet que cela pourrait être un succès överraskande l'année prochaine – särskilt med A-listers av Robbie (The Suicide Squad, Babylon) och Ryan Gosling (Blade Runner 2049, La La Land), som spelade Ken original, i huvud. rollerna.

Kolla in Barbies första sneak peek nedan:

Teasern retar Stan Kubricks 2001: A Space Odyssey och visar flera flickor som leker med gammaldags dockor. Men när Robbies Barbie väl kommer, med sin glänsande plasthud och ikoniska timglasfigur, slår samma tjejer sönder leksakerna som de lekte med till förmån för Barbies ankomst.

De sista sekunderna visar faktiska bilder från filmen, inklusive en titt på Robbies Barbie, Goslings Ken och Shang-Chi-stjärnan Simu Lius Ken 2.0 som engagerar sig i olika sekvenser baserade på musik och dans. Visst, det ser otroligt cheesy ut, men vet bara att det kommer att bli en sommarblockbuster för evigheter. Eller tidigast 2023.

Barbie har biopremiär runt om i världen den 21 juli 2023.

Utveckling…

Dela detta