Marvels Guardians of the Galaxy 3-trailer

Den första trailern för Guardians of the Galaxy Volume 3 har äntligen släppts, och det känns som ett känslomässigt passande slut på det nuvarande lagets MCU-saga.(*3*)

Släppt online efter sin senaste visning på Brasiliens Comic-Con 2022, alias CCXP, den första trailern för Marvel Phase 5-filmen innehåller mycket i sin 90-sekunders körtid. Vi ser inte bara några glimtar av Will Poulters Adam Warlock, utan vi ser också en sexarmad Groot som använder flera vapen i en eldstrid tillsammans med Star-Lord. Åh, och en extremt söt baby Rocket, som bekräftar att vi kommer att få se honom växa till den cyniska, cybernetiskt förbättrade varelse vi känner och älskar.(*3*)

Kolla in trailern för Marvel's Guardians of the Galaxy 3 nedan:(*3*)

Den tredje och sista Guardians of the Galaxy-filmen tar fart efter bandets Holiday Special, som nyligen lanserades på Disney Plus som en del av MCU Phase 4.(*3*)

I den kommande superhjältefilmen kommer Chris Pratts Star-Lord fortfarande att leta efter 2014 års version av Gamora, inte den som dog i Avengers: Infinity War, som lämnade scenen efter att Thanos besegrades i Avengers: Endgame. (*3*)

Tillsammans med det kommer gruppen också att behöva ta itu med Poulters Adam Warlock, som uppenbarligen skickades efter dem efter Guardians of the Sovereign Race dubbelkorsning i Guardians of the Galaxy Volume 2. Åh, och det finns också det lilla felet med Chukwudi. Iwjui. High Evolutionary: The big bad of filmen och individen som är ansvarig för att förvandla Rocket till den traumatiserade och skadade antropomorfa tvättbjörn han är idag.(*3*)

På andra håll har vi mer Guardians-liknande humor (främst med tillstånd av Dave Bautistas Drax), en serie känsloladdade scener som involverar Rocket (och hans smarta själsfrände Lylla), massor av action och omfattande science-bilder. fiction och, naturligtvis , en perfekt kurerad spellista från regissören James Gunn. (*3*)

Utveckling...(*3*)

Dela detta