Cyberpunk 2077-trailern: Phantom Liberty anländer med en oväntad gäst

Cyberpunk 2077-trailern: Phantom Liberty anländer med en oväntad gäst

Jag antar att det är dags att bege sig tillbaka till Night City för omgång två; den här gången är Solomon Reed med i spelet.

De spännande nyheterna om Cyberpunk 2077 DLC Phantom Liberty har tillkännages vid The Game Awards. Lyckligtvis borde vi kunna lägga vantarna på det 2023. Men det var inte den enda överraskningen som fansen såg.

Nyligen har Cyberpunk samlats som en fågel Fenix. Efter en framgångsrik Netflix-show och massor av bra patchar verkar den röra av fel som vi alla kände när den lanserades som ett avlägset minne. När vi ser trailern känns det som att vi är tillbaka i samma mörka, mörka, blodiga stad som vi alla känner och älskar.

Förhoppningsvis förblir det minnet just det, ett minne, eftersom Phantom Liberty-trailern ser för bra ut för att misslyckas. Den skarpa kvaliteten, de ohyggliga slagsmålsscenerna och de smutsiga trottoarerna våta av regn och blod är spännande nog på egen hand. Men det finns ett kort till i CD Project RED:s hylsa.

Det är det uppenbara utseendet på vår älskade Jonny Silverhands, spelad av den ständigt karismatiske Keanu Reeves, men nu kan det finnas en ny fanfavorit på blocket.

Tillägget av Solomon Reed verkar inte bara vara ett spännande nästa steg för DLC, utan det utnyttjar också de underbara talangerna hos Idris Elba och jag kunde inte vara mer exalterade.

TV-spel har tagit steget till att använda välkända skådespelare. Tänk på rollbesättningen i The Quarry eller Rami Malek i Until Dawn. Även om det kan vara en risk för studiorna, spikar det spelets berättelse om du får rätt talang.

Flashback till Until Dawn, Rami Maleks framträdande var fantastiskt. Helt ärligt, hela skådespelaren var fantastisk, men att se karaktären Rummy och avstånden han har rest är en av anledningarna till att Until Dawn är bland mina favoriter.

Så jag hoppas att Idris är lika bra som jag förväntar mig eftersom jag är så exalterad över att vara tillbaka i den nya och förbättrade Night City.