El trailer de Aliens Dark Descent revela un brutal shooter

Det nya spelet som avslöjades på Summer Game Fest startade med Aliens: Dark Descent, ett kooperativt skjutspel i stil med Alien Swarm and The Ascent. Du kommer att kunna kika in i händelserna, vilket innebär att du får en bättre överblick över xenomorferna när de kastar sig mot dig och tar bort dig.

The Aliens: Dark Descent-trailern har mycket att älska och en bra start på Summer Game Fest. Det börjar med utsikt över det klassiska sjöfartyget, närbilder av pulsgevär, smarta vapen och rörelsespårare, det är allt vi skulle vilja se i ett Aliens-spel. Kolla in det nedan:

Även om det finns många Alien-spel har de verkligen blandat sig. De absoluta toppvalen är Alien Isolation och Alien Vs Predator 2, men nyare bidrag som Aliens: Fireteam lämnar mycket övrigt att önska. Den samarbetsvilliga tredjepersonsskjutaren lyckades inte fånga skräcken och kraften hos de varelser du bekämpar.

Så kommer Aliens: Dark Descent att kunna komma in i pantheon? Vid första anblicken verkar en co-op fågelperspektiv inte som en match för utomjordingskanonen. Om du inte känner till handlingen, hur kan du hitta xenomorfen så skrämmande? Förutom att det finns ett fantastiskt spel som utvecklaren Tindalos verkar använda som mall för Dark Descent: Alien Swarm.

Alien Swarm, tillgängligt gratis på Steam, är ett utmärkt kooperativt skjutspel som låter dig ta dig an, ja, du gissade rätt, svärmar av utomjordingar. Du och dina vänner står ständigt inför väggar av köttiga fiender som krossar dig i trånga hörn och korridorer innan de äter dig levande.

Du kan kontrollera utrymmet genom att använda tunga vapen som maskingevär och eldkastare, men också genom att svetsa luftslussdörrarna för att försöka begränsa svärmens hastighet. Det verkar som att Aliens: Dark Descent har samma funktion.

Vi får vänta ett tag för att ta reda på om Aliens: Dark Descent lever upp till Alien Swarm, den kommer inte ut förrän 2023. Men jag kan inte vänta med att se mer. Den kommer till Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4 och PC.

Dela detta