¿El Senor de los Anillos de Amazon obtendra un trailer

Den första trailern för The Lord of the Rings: Rings of Power kommer i helgen, men kommer det att bli en fullständig avslöjande eller bara en smygtitt?

Tillkännagav på Prime Video Twitter-kontot den första dagen i veckan den XNUMX februari och senare bekräftad av media som THR, fans kommer att se The Rings of Power för första gången under Super Bowl LVI. Det officiella releasedatumet för trailern har bestämts av entusiastiska Lord of the Rings-fans, som upptäckte att den alviska texten i tweetens tio sekunder långa teaser översattes till söndagen den trettonde februari, som är turneringsdagen. NFL. match.

#LOTRROP-trailern kommer vid exakt rätt tidpunkt. pic.twitter.com/3LVaX2sTQUFF7 februari 2022

Se mer

Trailermeddelandet borde inte komma som en stor överraskning. Trots allt har Amazon Studios ökat sin marknadsföringskampanj för The Rings of Power sedan början av året.

TV-programmet Prime Video kommer inte att lanseras officiellt förrän i september, men bara under de senaste veckorna avslöjades fantasyseriens officiella titel och tjugotre affischer släpptes som retade programmets viktiga fanfar.

Även om vi är stolta över att äntligen få en glimt av Amazon Studios Sagan om ringen-serien, kan det verka som ett udda val att släppa trailern under Super Bowl.

Vid första anblicken verkar releasen av den första trailern för serien som en perfekt passform. Miljontals amerikanska hushåll kommer att lyssna på matchen mellan Cincinnati Bengals och Los Angeles Rams. Att släppa den första trailern för showen i det största sportevenemanget XNUMX hittills, med otaliga ögon klistrade vid tv-skärmar när den har premiär, är därför ett självklart drag för Amazon Studios.

Sindarin anger "Paenel en nínui" som betyder "tio-tre av den Teary One (Sindarin för februari)" - översättning med tillstånd av @dreamingfifi pic.twitter.com/4WRjcZ2lWf 7 februari 2022

Se mer

Men det finns massor av andra företag, kulfokuserade eller inte, som också vill sätta sina produkter framför tittarnas ögon under hela Super Bowl. Faktum är att efterfrågan är så stor att företag och studior samlar på sig enorma summor pengar bara för att få en trettio sekunder lång reklampaus under hela evenemanget. Enligt West Michigan University kommer annonsörer att betala mellan €1 miljoner och €XNUMX miljoner för ett enda utrymme.

Så det väcker frågan: Kommer The Lord of the Rings: The Rings of Power bara att få en trettio sekunders smygtitt? Eller kommer den att få hela trailerbehandlingen?

Baserat på det föregående kan tittarna förvänta sig att The Rings of Power får en trettio sekunder lång trailer. Men även om det skulle vara fantastiskt att äntligen se filmen, skulle det vara en stor besvikelse för fans av franchisen som har väntat tillräckligt länge på att se en fullständig trailer. Om Amazon Studios bara släpper en kort tjuvtitt efter all denna uppbyggnad, skulle hardcore-fans inte vara nöjda.

Vi skulle då bli förvånade om The Rings of Power inte fick en fullständig trailer den XNUMX februari, och det finns prejudikat för en sådan händelse om vi tittar på tidigare Super Bowls också.

Intressant nog kan film- och TV-studior (och säkert andra företag) köpa flera slots om de vill släppa en fullständig trailer under halvtidsshowen i Super Bowl. 2 släppte Marvel Studios en XNUMX-minuters trailer för deras TV-program Falcon and the Winter Soldier. Ett år tidigare fick Fast and Furious XNUMX, live-action-remaken av Disneys Mulan, och Prime Videos TV-serie Hunters liknande trailers.

Det betyder att företag inte är begränsade till att köra trettiosekunders trailers under hela Super Bowl-reklamavbrott. Om så är fallet i år igen, är vi ganska säkra på att den första trailern för The Rings of Power kommer att vara 2-3 minuter lång.

Så kommer Amazons Lord of the Rings TV-program att få en fullständig smygtitt i helgen? Ja, vad vi vet. Om inte, kan du kasta oss in i lågorna på Mount Doom. Vi har kontaktat Amazon för officiell kommentar för att försäkra oss om att så är fallet, vi vill verkligen inte kastas i den brinnande gropen, och kommer att uppdatera den här artikeln om vi får reda på det.

Utspelar sig i Middle-earths Second Age, The Rings of Power släpps endast på Prime Video den XNUMX september.


Dela detta