Får Amazons Sagan om ringen en komplett trailer i helgen?

Får Amazons Sagan om ringen en komplett trailer i helgen?

Den första trailern för The Lord of the Rings: The Rings of Power kommer i helgen, men kommer det att bli en fullständig avslöjande eller bara en kort teaser?

Tillkännagav på Prime Videos Twitter-konto den första dagen i vecka sju i februari och senare bekräftad av butiker som THR, fansen kommer att få sin första titt på The Rings of Power under Super Bowl LVI. Trailerns officiella släppdatum har bestämts av ivriga Lord of the Rings-fans, som upptäckte att den alviska texten i den tio sekunder långa teaser-tweet översattes till söndagen den XNUMX februari, dagen för turneringen i årets NFL. spel.

#LOTRROP-trailern kommer vid exakt rätt tidpunkt. pic.twitter.com/3LVaX2sTQUFF7 februari 2022

Se mer

Tillkännagivandet av trailern borde inte vara en stor överraskning. Trots allt har Amazon Studios ökat sin marknadsföringskampanj för The Rings of Power sedan början av året.

TV-programmet Prime Video kommer inte att lanseras officiellt förrän i september, men bara under de senaste veckorna avslöjades den officiella titeln på fantasyserien och tjugotre affischer släpptes som retade programmets huvuduppsättning.

Även om vi är glada över att äntligen få en titt på Amazon Studios The Lord of the Rings-serien, kan det verka som ett udda val att släppa trailern under Super Bowl.

Vid en första anblick verkar releasen av seriens första trailer som en perfekt passform. Miljontals amerikanska hem kommer att lyssna på matchen mellan Cincinnati Bengals och Los Angeles Rams. Att släppa showens första trailer vid det största sportevenemanget XNUMX hittills, med otaliga ögon klistrade vid tv-skärmar när den har premiär, är därför ett självklart drag för Amazon Studios.

Sindarin anger "Paenel in Nínui" som betyder "tio-tre av Teary One (Sindarin för februari)" - översättning med tillstånd av @dreamingfifi pic.twitter.com/4WRjcZ2lWf 7 februari 2022

Se mer

Men det finns gott om andra företag, underhållningsfokuserade eller inte, som också vill sätta sina produkter framför tittarnas ögon under hela Super Bowl. Faktum är att efterfrågan är så stor att företag och studior håvar in enorma summor pengar bara för att få en trettio sekunders reklampaus under evenemanget. Enligt West Michigan University kommer annonsörer att betala mellan €1 miljoner och €XNUMX miljoner för ett enda utrymme.

Så det väcker frågan: Kommer The Lord of the Rings: The Rings of Power bara att ha en trettio sekunders förhandsvisning? Eller kommer den att få hela trailerbehandlingen?

Baserat på ovanstående kan tittarna förvänta sig att The Rings of Power får en trettio sekunders trailer. Men även om det skulle vara fantastiskt att äntligen se filmen, skulle det vara en stor besvikelse för fans av franchisen som har väntat tillräckligt länge på att se en fullständig trailer. Om Amazon Studios bara släpper en kort teaser efter all denna uppbyggnad, skulle hardcore-entusiaster inte vara nöjda.

Vi skulle då bli förvånade om The Rings of Power inte fick en fullständig trailer den XNUMX februari, och det finns prejudikat för en sådan händelse om vi tittar på tidigare Super Bowls också.

Intressant nog kan film- och TV-studior (och säkert andra företag) köpa flera slots om de vill släppa en fullständig trailer under halvtidsshowen i Super Bowl. 2 släppte Marvel Studios en XNUMX-minuters trailer för deras TV-program Falcon and the Winter Soldier. Ett år tidigare fick Fast and Furious XNUMX, Disneys live-action-remake av Mulan, och Prime Videos TV-serie Hunters liknande trailers.

Det betyder att företag inte är begränsade till att släppa trettiosekunders trailers under reklamavbrott i Super Bowl. Om det är fallet i år igen, är vi säkra på att den första trailern för The Rings of Power kommer att vara 2 till 3 minuter lång.

Så, får Amazons Lord of the Rings TV-program en fullständig förhandsvisning i helgen? Ja, vad vi vet. Om inte, kan du kasta oss in i lågorna på Mount Doom. Vi har kontaktat Amazon för en officiell kommentar för att försäkra oss om att så är fallet - vi vill verkligen inte kastas i den där eldiga gropen, och vi kommer att uppdatera den här artikeln om vi får reda på det.

Utspelar sig i Middle-earths Second Age, The Rings of Power släpps endast på Prime Video den XNUMX september.