(* 4 *)

Baserat på läckor och rykten ser det ut som att Samsung Galaxy Watch 5 kommer att få alla typer av uppdateringar, och den sista vi hör om är en förbättring av laddningshastigheten, som kan vara dubbelt så snabb bara i den senaste versionen. (* 5*)

Detta är baserat på FCC (Federal Communications Commission) anmälningar för en trio av bärbara enheter med modellnummer knutna till Samsung Galaxy Watch 5. Upptäckt av 9to5Google (öppnas i en ny flik), visar dessa listor 10 W laddningseffekt, dubbelt så mycket 5 W som erbjuds av Samsung Galaxy Watch 4-serien.(*5*)

Nu, i praktiken, betyder det inte nödvändigtvis att klockorna laddas dubbelt så snabbt, särskilt eftersom läckor tyder på att Galaxy Watch 5-serien också kommer att ha större batterier, men det borde definitivt vara en stor nivåuppgradering.(*5 *)

Det är också mycket nödvändigt eftersom Samsung Galaxy Watch 4 tar nästan två timmar att ladda helt, vilket är lång tid att vänta. Förhoppningsvis kan Samsung få ner det till cirka en timme här, vilket, även om det fortfarande är långsammare än vissa moderna enheter, skulle vara mycket bättre.(*5*)

Om Samsung inte ökar laddningskraften kan vi se en full laddning ta mer än två timmar på dessa nya klockor, givet de möjligen större batterierna. Detta gäller särskilt den ryktade Samsung Galaxy Watch 5 Pro som kommer med ett massivt batteri, enligt smartwatch-standarder, på 572 mAh.(*5*)

Så med det i åtanke vore det nästan konstigt om Samsung inte ökade laddningshastigheten i år.(*5*)

FCC-listorna avslöjar inte mycket annat, även om de nämner föga överraskande saker som närvaron av Wear OS, Bluetooth och NFC. Men det faktum att dessa listor finns tyder på att Samsung Galaxy Watch 5-sortimentet är på väg att lanseras, vilket sammanfaller med läckor som pekar mot augusti.(*5*)

Analys: fixade den största buggen i Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch 5-linjen kan lösa det största problemet vi hade med Galaxy Watch 4 Classic, vilket är batteritiden.(*5*)

Även om vi fann att standard Watch 4 håller ganska länge i våra tester, var Galaxy Watch 4 Classics uthållighet fruktansvärd.(*5*)

Men på tal om större batterier i Watch 5-serien, det finns hopp om att Samsung inte gör samma misstag två gånger. Och nu när det ser ut som att batterierna kommer att laddas snabbare också, betyder det förhoppningsvis att alla batteriproblem försvinner. Förhoppningsvis behöver dessa bärbara enheter inte laddas för ofta, och när de gör det tar de inte lång tid att ladda. upp.(*5*)

Förhoppningsvis kan detta ge dem en bra chans att toppa vår lista över de bästa smartklockorna.(*5*)

Via The Verge (öppnas i en ny flik)(*5*)

Dela detta