Nästa avsnitt av Grand Tour på Amazon Prime Video
Nästa avsnitt av Grand Tour kan kräva lite väntan, men det kommer inte att vara för alltid. Efter släppet av The Grand Tour Presents: A Massive Hunt i december 2020, kommer nästa avsnitt av bilshowen med Jeremy Clarkson, James May och Richard Hammond att ta dig till Skottland, i ett avsnitt som spelades in i början av 2020.

Nästa Amazon Prime Video-special var tänkt att spelas in i Ryssland, men detta år av pandemi har uppenbarligen gjort det otroligt svårt. Det har bekräftats att du kommer att se avsnitt filmade lite närmare de brittiska värdarnas hem för tillfället, men fans av bilserien kommer säkert inte att ha något emot att byta plats om det betyder att speciella nyheter kommer upp lite snabbare. . .

Vi vet att fans av trions upptåg kommer att vara nyfikna på vad som väntar dem i framtiden, så vi har sammanfattat nedan. allt vi vet om nästa avsnitt av The Grand Tour på Amazon Prime Video nedan.

Nästa avsnitt av Grand Tour: släppdatum

Det är den största okända av Grand Tour: Med en årslång väntan mellan de två sista avsnitten av The Grand Tour Presents, Seamen och Massive Hunt, är det oklart när vi får se ytterligare ett avsnitt av serien. Det är verkligen i händerna på Amazon Prime Video.

Men du kommer antagligen inte behöva vänta på att pandemin ska ta slut - nästa avsnitt har redan filmats.

Planerna på att skjuta in en episod i Ryssland har lagts på is på grund av pandemin (se nedan), alltså en annan specialfilm spelades in i Skottland nio dagar tidigare 2020, vilket förmodligen betyder det vi kommer att se nästa avsnitt av The Grand Tour presenterat 2021. Här är en bild från Jeremy Clarksons Instagramkonto under inspelningen:

"Vi gjorde det i ett trångt område i Skottland," sa medprogramledaren James May till BT. "Vi interagerar inte riktigt med anläggningarna. Det var komplicerade system för att rengöra allt och det var lite tröttsamt att gå igenom många procedurer och testas varje dag, men det störde oss inte."

Presentatörerna kunde inte åka till puben efter att avsnittet filmats, vilket måste vara en utmaning.

Även om det kan ta lång väntan innan trion och deras team kan resa till mer exotiska platser, är avsikten att fortsätta göra avsnitt på platser där det är lättare att lyckas. "På kort sikt kan vi behöva minska våra reseambitioner och ha mer utrymme att göra det," säger May. "Det är bättre att skjuta i Storbritannien och leverera regelbundet än att lova landet och inte leverera någonting. Grand Tour skulle kunna bli lite mer nationell. Men det kommer fortfarande att vara vi tre som är viktiga och bilarna.”

Det lovar gott för framtiden, och vem vet, kanske vi börjar se episoder landa mer än en gång om året.

The Grand Tour Presents Scotland Episod: What We Know

För att filma nästa etapp i Skottland under pandemin bildade besättningen en bubbla och ingen fångade Covid-19 under inspelningen. Värdarna rapporterades ha setts köra klassiska amerikanska bilar från Edinburgh till Hebriderna, vilket tyder på något slags roadtrip-element av Route 66-typ.

Clarkson sågs köra en blå Lincoln, May köra en röd Cadillac och Hammond i en grön Buick. Trion deltog även i ett dragrace på en bana någonstans i södra Skottland, för vilken de tidigare nämnda bilarna tydligen modifierades och sågs dra husvagnar vid ett tillfälle.

May säger att det inte spelar så stor roll att vara lite närmare hemmet för värdarna; trots allt kunde Amazon Prime Video-tittare se den var som helst. "Om du tittar på The Grand Tour of Sri Lanka är Skottland lika exotiskt och vackert som Sri Lanka kommer från Skottland, så det kommer alltid att finnas en stor del av publiken som över hela världen kommer att tycka att det är fascinerande."

Nåväl, allt som gör att programledarna kan filma nya avsnitt snabbare verkar vara bra.

Grand Tour presenterar Rysslands special: vad vi vet

Grand Tour

Krediter: Amazon Prime Video

Ja nästa special landar senare i år, ja den ska spelas in på Madagaskar och ja det kommer bilar. Ja, vi ville åka till Ryssland, nej, det kunde vi inte (vi vet alla varför). Vi kommer att försöka igen. Nej, vi vet inte när. Ja, vi kommer att hålla dig informerad. #TheGrandTour 7 juli 2020

Nästa schemalagda avsnitt av The Grand Tour Presents var tänkt att ta programledarna till Ryssland, det är fortfarande tanken, en dag. Det var bara uppskjutet tills vidare på grund av pandemin. James May säger att mycket förberedelser har gjorts för detta skede, men "det är bara inte möjligt för tillfället".

Dela detta