Elden Ring patch 1.05 är inte spännande, men du borde ladda ner den ändå

Elden Ring patch 1.05 har anlänt och för med sig en mängd buggfixar för action-RPG, men några särskilt spännande förändringar.

Den senaste Elden Ring-uppdateringen, som nu är tillgänglig, fokuserar på att förbättra spelets stabilitet och balans. Patch-anteckningarna (öppnas i en ny flik) detaljerade korrigeringar för färdigheter som inte aktiveras eller fungerar som de ska, feliga NPC:er, vapenproblem och en bugg. som ibland fick Malenia att uppträda vid dålig hälsa.

Laddningstiderna har också förbättrats på Xbox Series X-versionen av spelet, och online-multiplayer-anslutningen mellan PS4- och PS5-spelare har gjorts mer stabil. Speltexten har också justerats på vissa ställen, och ett problem som hindrade vissa spelare från att aktivera Graces nästa belägring efter att ha tagit ner Starscourge Radahn har åtgärdats.

På andra ställen i patch-anteckningarna listar utgivaren Bandai Namco några ändringar som kommer att vara användbara om du är på en andra läsning. När du handlar med Twin Maiden Husk har vissa Bell Bearing-objekt ändrats till "dess släppta status överförs" till New Game+-spel.

Ytterligare ljudeffekter har också lagts till som meddelar dig när en annan spelares kallelsetecken visas. Patchen "betonade också valet av Sacred Flask och olika andra uppgraderingsbara alternativ i Grace-menyn", även om det är oklart vad som specifikt ändrades.

Elden Ring har inte haft någon brist på uppdateringar sedan lanseringen tidigare i år. Patcharna införde stora balansförändringar, fixade några buggy-bossar och återställde Radahns takt. De ändrade också gradvis Elden Ring-spelkartan utan att någon märkte det.

Kolla in hela patch 1.05-anteckningarna nedan.

Elden Ring Patch 1.05 Notes

Malenia och Elden Ring

(Bildkredit: Bandai Namco)

Felkorrigering

ytterligare element

Tillägg och ändringar endast för PC-versionen