OnePlus 10T är en förbryllande telefon. Den här telefonen enligt rykten är tydligen mer premium än OnePlus 10 Pro på vissa sätt och lägre på andra, och den senaste läckan tyder på att dess specifikationer verkligen finns överallt.

Enligt Digital Chat Station, en läckare med en rimlig meritlista, publicerad på Weibo (öppnas i en ny flik), har OnePlus 10T en 1080-tums 2412 x 6,7 platt OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz, A Snapdragon 8 Gen 1 Plus chipset, 150W laddning, 4800 XNUMX mAh batteri, fingeravtrycksläsare under displayen, dubbla högtalare och hålslagande selfiekamera.

Selfie-kameran är enligt uppgift 16 MP, medan den bakre kameran med tre linser har en 50 MP f/1.8 primär snapper, tillsammans med 8 MP och 2 MP sekundära sensorer.

Om allt stämmer kommer OnePlus 10T att ha en kraftfullare chipset än OnePlus 10 Pro (som har icke-Plus-versionen av Snapdragon 8 Gen 1), samt snabbare laddning: 80 W på OnePlus 10T (eller 65 W för amerikanska köpare).

Men 10T:s kameror låter som en massiv nedgradering, dess skärm har tydligen en lägre upplösning och den har tydligen ett mindre batteri.

Och för att öka förvirringen så vet vi inte ens säkert hur OnePlus 10T kommer att märkas, med den här källan som säger att det är "arbetsnamnet", och tidigare källor tyder också på att de inte är säkra. 10T: Den kan landa som OnePlus 10, eller något helt annat.

Vi skulle ta just den här läckan med en nypa salt, eftersom kameraspecifikationerna här är annorlunda - och värre - än de som anges i tidigare läckor, men hur som helst ser det ut som att snappers sannolikt kommer att vara sämre än OnePlus. 10 proffs.

Analys: ett förvirrat förslag

Om någon av specifikationsläckorna vi har hört om OnePlus 10T är korrekta kan OnePlus ha ett tufft jobb med att motivera sin existens eller sälja den.

Dess pris måste förmodligen vara lägre än OnePlus 10 Pro, men det är en nyare telefon med förmodligen en kraftfullare chipset och snabbare laddning. Men med en platt FHD+-skärm och vad som ser ut som en dålig kamerainställning kan den knappast positionera sig som företagets flaggskepp.

Kanske är de lika prissatta och OnePlus låter bara köpare bestämma vad de värdesätter högst i en telefon, men vad företaget än gör ser den här telefonen ut att skapa förvirring i utbudet.

Via MyFixGuide (öppnas i en ny flik)

Dela detta