Apple planerar att visa upp en ny MacBook Pro med sin andra generationens M2 SoC (system på ett chip) vid sitt event under våren XNUMX i mars, enligt en DigiTimes-rapport.

Denna MacBook Pro kommer att ersätta den nuvarande trettontumsmodellen med M1-teknik, som fortfarande är den enda MacBook Pro som fortfarande har den mycket omdiskuterade Touch Bar, såsom bristen på portar som återinfördes i och med lanseringen av XNUMX-tums MacBook Pro och MacBook Pro. sexton tum. Detta är en förutsägelse baserad på skvaller om leveranskedjan att produktionslinjerna fortsatte att fungera under hela månnyårshelgerna.

Det är inte den enda enheten som är planerad att släppas i mars, eftersom andra Mac-produkter som en ny MacBook Air, iMac och Mac Mini också förväntas innehålla Apples nästa generation av kisel, som vi såg vid lanseringen av den första SoC M1. Det förväntas också att nya billiga 5G-kompatibla iPhones och iPads kommer att tillkännages vid samma event.

Bloomberg-reportern Mark Gurman förutspår att denna uppdaterade trettontumsmodell inte kommer att ha exakt samma Mini LED ProMotion-skärm som finns på större, kraftfullare bärbara MacBook Pro-datorer. Detta verkar bekräftas av DigiTimes-rapporten, som säger att "med undantag för processorn skulle de flesta andra komponenter som används i nya MacBook Pro ha nästan exakt samma specifikationer som den befintliga modellen med M1-chips."

Detta tyder på att vi inte kommer att få en stor designuppgradering eller konstigheter från den nya MacBook Pro, men Gurmen förutspådde att Apple sannolikt kommer att släppa Touch Bar för sin nya MacBook Pro på ingångsnivå.

Som med allt skvaller, ta inte något av detta som evangelium förrän ett officiellt tillkännagivande görs. Apples förutsägelser kan förändras vilt när en säsongsbetonad händelse närmar sig, så det är bäst att spela säkert för att undvika bedrägerier, men vi behöver åtminstone inte vänta länge.

Recension: Var är kärleken till Desktop Pro?

Vi är alla galna i MacBooks, men det är konstigt tyst när det kommer till Pro-linjen av Mac-datorer. har uppdaterats för att inkludera vissa varianter av Apple Silicon, men med tanke på den explosiva populariteten hos MacBook M1-serien kan vi inte skylla på Apple. av oaktsamhet När allt kommer omkring, på en planet där så många har varit tvungna att anpassa sig till en hybrid arbetsstil, är portabilitet kung.

Ändå hade iMac Pro en särskilt tuff tid. Efter lanseringen XNUMX fick den några uppdateringar XNUMX och XNUMX och avbröts sedan tyst den XNUMX mars XNUMX. Det är oklart om denna paus gällde serien som helhet eller om en ny iMac Pro fortfarande planeras att introduceras under de kommande månaderna.

Med tanke på de produktlinjer vi förväntar oss att se, kan vi se en M1 Pro- och M1 Max-driven version av iMac Pro tillkännagiven vid Apple Spring XNUMX-evenemanget under de kommande veckorna, vilket gör att Mac Pro är det enda systemet som fortfarande finns tillgängligt. Intel-processorer och AMD-grafik. En uppdatering av det ikoniska 'ostrivet' Pro Desktop kommer någon gång, det är bara en fråga om den kommer att uppgraderas för att innehålla Apples kisel som resten av Mac-familjen.

El nuevo MacBook Pro con chip M2 podria anunciarse el

Via MacRumors

Dela detta