Wahoo har introducerat sin senaste smarta tränare, Kickr Rollr, för professionell inomhusträning hemma. Trainern sätter en ny snurr på den traditionella träningsdesignen, med en ram som passar ett brett utbud av ram- och däckstorlekar, plus en axelbasklämma som gör det enkelt att fästa och ta bort cyklar.

Utan att du behöver ta bort bakhjulet från din cykel är det nu mycket lättare att växla mellan träning inomhus och utomhus, och du behöver inte ändra dina cykelinställningar när du växlar mellan dem.

Denna bekvämlighet kommer att tilltala avancerade ryttare som vill undvika att byta utrustning innan ett lopp, men Kickr Rollr är också lämplig för nybörjare. Dess säkerhetsklämma säkrar framhjulet och ger stor stabilitet vid montering, av- och urstigning för stora ansträngningar, allt utan att ge avkall på rullarnas naturliga känsla.

Den är tillgänglig nu för $699.99 (cirka $950 / AU$1,300 XNUMX), vilket gör den till ett mycket mer prisvärt alternativ till standard Wahoo Kickr Smart Bike Trainer för cyklister som är nybörjare inom inomhusträning.

Wahoo introducerade också en ny pedalkraftsmätare riktad till professionella cyklister och triathleter. Effektmätaren Powrlink Zero är baserad på Speedplay Zero-pedalsystemet, som är designat för att klara allt från sprint till 200 mils löpningar. Dess pedalmanövrerade design gör det enkelt att växla mellan cyklar och den finns i enkelsidiga eller dubbelsidiga alternativ.

Powrlink Zero erbjuder både sidoingång, låg stapelhöjd och justerbar pedalflotta från 0 till 15 grader. Den är också kompatibel med äldre Speedplay Zero-klotsar om du uppgraderar din befintliga träningsuppsättning.

(Bildkredit: Wahoo)

Dess batteri erbjuder 75 timmars livslängd mellan laddningarna och den ansluts till tredjepartsapplikationer och enheter via ANT+ eller Bluetooth. Det enkelsidiga alternativet väger 250 g, medan den dubbelsidiga konfigurationen väger 276 g, vilket ger minimal belastning på din cykel, och de säljs nu för $549.99 (cirka $750 / AU$1,000 849.99). och €XNUMX (ca €/AU$) ), respektive.

Alternativt kan du köpa Kickr Roller trainer och enkelsidig Speedplay Powrlink Zero tillsammans för $1,199.99 1,600 (cirka $2,300 XNUMX / AU$ XNUMX XNUMX).

Dela detta