Det värsta med den utmärkta Hitman 3 var att den måste ta slut. Utvecklaren IO Interactive kunde bara skapa ett begränsat antal nivåer, de långsammaste. Nu har dock utvecklaren meddelat ett releasedatum för en ny oändlig dödande kampanj: Freelancer-läge.

Det exklusiva Freelancer-läget kommer att vara en del av en patch för alla nuvarande och framtida ägare av Hitman 3. Efter händelserna i huvudspelet återvänder du till Agent 47:s lysande skor, njuter av det lugna livet, eller vad som räknas som en Quiet livet för en jordklottravmördare.

Det här nya läget visar dig hur det dagliga livet för en kontraktsmördare är: att utföra en konstant ström av smyguppdrag och ta ut mål på lägre nivå. Du kommer att kunna utrusta hans skydd och förbereda vapen att ta med honom i kontrakt som kommer att täcka hela världen; vi kommer att bli galna på 19 unika platser, faktiskt.

Det stängda betatestet avslutades den 7 november, men oroa dig inte om du inte kom igenom en inbjudan. IO Interactives vintervägkarta (öppnas i en ny flik) har hjälpt oss att rikta in oss mer effektivt, så du kan förvänta dig att ladda in i Freelancer roguelit-läget från och med den 26 januari 2023.

(* 3 *)

(Bildkredit: IO Interactive A/S)

etablerat sig

Frilansare skiljer sig ganska mycket från huvudkampanjen. Istället för att spela igenom skriptuppdrag får du en uppsättning procedurgenererade steg att slutföra. Vinterns färdplan anger att alla kontrakt kommer att undertecknas från din one-stop-shop för allt som har med egenföretagare att göra: din tillflyktsort.

Du kommer att kunna välja mellan en mängd olika kontrakt, som vart och ett består av flera uppdrag som du kan utföra i valfri ordning, även om du måste slutföra dem alla (eller dö försöker) innan du återvänder till din fristad. Om du lyckas kommer du att få mycket blodpengar att spendera på att renovera ditt trygga hem hemifrån.

Även om kartorna kan se bekanta ut, håll utkik. Frilansarläget har några överraskningar, inklusive nya NPC:er och hjälpsamma leverantörer som kan hjälpa Agent 47 att nå sitt mål. Tvärtom, de kan sluta förråda honom till slut. Du måste se tillbaka på din frestande kniv.

Du kommer också att samla XP som kommer att gå till din oberoende domän. Behärskning låses upp genom att utföra olika uppdrag och utmaningar, med 100 nivåer att rensa innan du blir den ultimata lönnmördaren. Tänk dock på att eventuella XP som tjänas genom att gå igenom de 25 nivåerna som är tillgängliga i betaläge inte kommer att läggas till din behärskningsnivå när den fullständiga versionen av Freelancer lanseras den 26 januari.

(* 3 *)hit man 3

(Bildkredit: Interactive IO)

47 skäl till varför

Även om Hitman 3 kom ut först förra året, kommer du att ha massor av konkurrens under det nya året om du vill undvika att bli utslagen från din spellista för ett av de bästa spelen som kommit hittills.

Frilansarläget är en smart idé från teamet på IO Interactive för att hålla oss underhållna, vilket ger oss något nytt att gräva våra kors i när vi avslutar ytterligare ett kapitel i sagan om världens tuffaste och vassaste mördare. Att anpassa ditt hem är egentligen bara grädden på moset.

Dela detta