Elden Rings dataminer återställer linjen

Det är inte konstigt att ett stort spel som Elden Ring har en betydande nedskärning av innehållet, och en modder har just återställt en tidigare borttagen uppdragslinje för en nyckel NPC.

YouTubern Sekiro Dubi är en välkänd figur i Elden Rings kretsar. Efter att tidigare ha upptäckt en raderad dialog för Miriel, en raderad uppdragslinje för Vyke och mer, fokuserar hans senaste upptäckt på handlaren Kalé. En av de första NPC:erna som möttes i spelet, han sågs runt Ellehs kyrka, men vi vet nu att han en gång spelade en mycket större roll.

När vi dök upp i en slutlig uppdragskedja skulle vi ha sett den nomadiska handlaren Kalé flytta runt på kartan efter att ha slagits mot Godrick. Den presenterar några spännande tips om historien om Elden Ring. Du kan bara se detta uppdrag i aktion.

Tänk bara på att den här videon innehåller stora slutspelsspoilers för Elden Ring.:

Kalés sökning fokuserar på att hitta den stora karavanen, ett land kopplat till ursprunget till dessa nomadiska köpmän. Efter att ha träffat honom på olika ställen kommer vi fram till Subterranean Shunning Grounds, som är full av lik. Detta skulle ha avslöjat att de var Kalés eget folk, grymt misshandlade av Three Fingers, vilket gjorde honom rasande. Det är en deprimerande historia, som skulle ha bekräftat en tidigare nämnda koppling mellan de två mystiska grupperna.

En skattkammare av klippt innehåll

Det är ingen hemlighet att innehåll ofta klipps när man utvecklar ett tv-spel. Ibland är detta nödvändigt för att få kontroll över oscilloskopet, eller så kanske en funktion inte längre passar formen. Under årens lopp har dataminers avslöjat oändliga mängder innehåll från Dark Souls, så det är ingen överraskning att det händer igen med Elden Ring.

I april bröt moddern Lance McDonald data från Elden Ring-nätverkets testbyggnad i november 2021 och fann att han ursprungligen kunde dricka NPC:er. När de var berusade, delade NPC:erna hemligheter med dig. Förra månaden avslöjade Twitter-användaren JesterPatches också övergivna planer för ett potentiellt hållbarhetssystem för vapen och rustningar.

När det gäller vad som kommer har FromSoftware ännu inte officiellt bekräftat några planer för innehåll efter lanseringen. Även om han i hemlighet ändrade Elden Ring-kartan mellan uppdateringarna, kan dataminers ha upptäckt den första Elden Ring DLC:n redan i mars, som verkar ge ett kolosseum för PvP-strider. Förhoppningsvis vet vi mer snart.

Dela detta