Redfall-spelet visar vampyrhandlingen från efterträdaren till Left 4 Dead

Redfall-spelet visar vampyrhandlingen från efterträdaren till Left 4 Dead
(*4*)Bethesda har släppt den första spelfilmen av Arkanes kommande vampyrkooperativ FPS, Redfall.

(*4*) Klippet släpptes under Xbox och Bethesda-showcasen och erbjuder en titt på Redfalls vampyrjaktspel, samt en guidad rundtur i den titulära staden. Detta är vår första titt på den kommande odöda gorefesten och det bekräftar att spelet kommer att lanseras någon gång nästa år.

(*4*)Klippen börjar med att följa en ensam jägare när de undersöker (eller förstör) blodsugaren på vinden i en övergiven kyrka. Med spelet som lägger stor vikt vid samarbete, dyker din partner snart upp för att hjälpa till.

(*4*) Vi är sedan inbjudna att ta en titt på några av de mest pittoreska platserna i Redfall, såväl som historien om vampyrismen som har plågat staden. De invaderande huggtänderna blockerade inte bara solen, de förstörde stadens vattenförsörjning och skapade en legion av kultdyrkare redo att slakta dem.

(*4*)Hans jobb är naturligtvis att flytta ut ur huset, befria staden från vampyrer och återställa en viss sken av mänsklighet. Kolla in spelvideon nedan.

(*4*) Senare i sekvensen kommer du att se en mängd vapen och prylar som visas. Vi lade märke till några uppsvällda hagelgevär, målarbelagda automatgevär, såväl som några elementära prylar som verkade särskilt lämpade för den överraskande skaran av invaderande helvetesdemoner.

(*4*)Du kan spela Redfall ensam eller med dina vänner i samarbetsläge. En teckenladdningsskärm antyder att ett anpassningsobjekt för spelaren också kommer att inkluderas i spelet.

(*4*)Redfall är fortfarande planerad att släppas 2023, efter att ha skjutits tillbaka från sitt ursprungliga släppfönster för 2022 tidigare i år. Den kommer till Xbox Series X, Xbox One och PC. Den kommer också till Xbox Game Pass dag ett.