(*4*)Bethesda har släppt de första spelbilderna av Arkanes kommande vampyrco-op FPS, Redfall.

(*4*) Släppt under Xbox och Bethesda keynote, erbjuder klippet en titt på Redfalls vampyrjaktspel, samt en guidad rundtur i den titulära staden. Detta är vår första titt på den kommande odöda gore-festen och bekräftar att spelet kommer att släppas nästa år.

(*4*) Klippet börjar med att en ensam jägare undersöker (och sedan river i stycken) de blodsugande odöda i en övergiven kyrka. Med spelet som lägger stor tonvikt på samarbete, dyker din partner snart upp för att hjälpa till.

(*4*) Vi är sedan inbjudna att ta en titt på några av de mest pittoreska platserna i Redfall, såväl som historien om vampyrismen som har plågat staden. De invaderande huggtänderna blockerade inte bara solen utan förstörde också stadens vattenförsörjning och skapade en legion av kultdyrkare redo att slakta dem.

(*4*) Ditt jobb är naturligtvis att flytta hem, befria staden från vampyrer och återställa en viss sken av mänsklighet. Kolla in spelvideon nedan.

(*4*) Senare i sekvensen kommer du att märka en mängd vapen och prylar som visas. Vi märkte några uppsvällda hagelgevär, målarbelagda automatgevär, samt några elementära prylar som verkade särskilt väl lämpade för den överraskande mobben av invaderande helvetesdemoner.

(*4*)Du kan spela Redfall ensam eller med dina vänner i samarbetsläge. En teckenladdningsskärm antyder att ett anpassningsobjekt för spelaren också kommer att inkluderas i spelet.

(*4*)Redfall är fortfarande planerad att släppas 2023, efter att ha skjutits tillbaka från sitt ursprungliga släppfönster för 2022 tidigare i år. Den kommer till Xbox Series X|S, Xbox One och PC. Den kommer också till Xbox Game Pass dag ett.

Dela detta