När en ny telefonmodell kommer ut förväntar vi oss att det är en uppgradering, och det är verkligen fallet med iPhones, eftersom varje ny modell vanligtvis har en blandning av förbättrade och identiska specifikationer. Men med iPhone 14 Pro Max kan åtminstone en spec vara lite sämre.

Enligt läckaren ShrimpApplePro (öppnas i en ny flik) har telefonen ett batteri på 4323 4352 mAh, vilket skulle vara en liten minskning från 13 XNUMX mAh i iPhone XNUMX Pro Max. Det är en så liten skillnad att det knappast kommer att ha någon större inverkan på livet, men det är definitivt en förändring i fel riktning.

Källan avslöjade också den möjliga kapaciteten hos andra iPhone 14-modeller, där standard-iPhone 14 tydligen har ett 3279 3240 mAh-batteri (jämfört med 13 14 mAh i iPhone 3200), med iPhone 3095 Pro listad på 13 14 mAh (jämfört med 4.325 XNUMX mAh) med XNUMXmAh). i iPhone XNUMX Pro), och den nya iPhone XNUMX Max var tänkt att ha XNUMX XNUMX mAh.

iPhone 14-seriens batterikapacitet, observera att detta är obekräftat.

Se mer

Så det är inte bara dåliga nyheter på batterifronten, eftersom iPhone 14 och iPhone 14 Pro uppenbarligen är något större, varav Pros boost är den största.

Men iPhone 14 Max kan vara batterimästaren eftersom den enligt denna läcka har det största batteriet av dem alla. Dess kapacitet är tänkt att vara bara 2 mAh mer än iPhone 14 Pro Max, men eftersom iPhone 14 Max förmodligen har en lägre uppdateringsfrekvens på 60 Hz, kommer den förmodligen inte att förbruka lika mycket batteri som Apples flaggskeppsprodukt.

Som sagt, vi skulle ta det här med en nypa salt. Källan kan vara fel, särskilt eftersom den säger att dessa specifikationer är obekräftade. Dessutom antydde en mycket äldre läcka att varje modell skulle få ett större batteri än sina föregångare.

Recension: Du behöver förmodligen inte oroa dig för iPhone 14 Pro Maxs batteritid

Även om denna läcka är korrekt kommer iPhone 14 Pro Max sannolikt att ha mycket bra batteritid eftersom försämringen är liten och iPhone 13 Pro Max är den iPhone som håller längst tid hittills.

Faktum är att för vår recension fann vi att batteritiden var bland de bästa vi har sett på en modern flaggskeppstelefon.

Så om iPhone 14 Pro Max har något mindre batteritid, har den troligen ännu mer uthållighet än ditt genomsnittliga flaggskepp. Dessutom kanske dess livslängd inte är sämre ändå, eftersom dess chipset kan vara mer effektivt och Apple kan ha gjort andra optimeringar.

Så även om vi förväntade oss, och fortfarande gör, att Apple skulle leverera en telefon med riktigt bra batteritid, även om den inte gör det, borde iPhone 14 Pro Max inte göra det särskilt besviken; faktiskt, det kommer förmodligen att vara en av de bästa. bästa smartphones.

Via BGR (öppnas i en ny flik)

Dela detta