Som en del av Summer Game Fest har Microsoft annonserat ett evenemang [e-postskyddad] som kommer att se över 30 spelbara Xbox One och Xbox Series X/S förlanseringsdemos tillgängliga nästa vecka.

Detta kommer att markera det tredje Summer Game Fest-evenemanget [e-postskyddad] och kommer att pågå en vecka, från tisdagen den 21 juni till måndagen den 27 juni. Under den här veckan kan du bläddra bland demos och prova spel. för dig själv uppmuntrar Microsoft utvecklare att lämna feedback till utvecklarna.

"Rappa dem på sociala medier eller via deras webbplatser", lyder Xbox Wire-inlägget (öppnas i en ny flik). "Om du gillar spelet, berätta för honom! Har du konstruktiv kritik vill de gärna höra det också.

För att hantera förväntningarna tillägger Microsoft att demos som kommer att finnas tillgängliga som en del av evenemanget "inte är normen". Även om spel som läggs till på demokanalen vanligtvis skapas efter att ett spel har slutförts och därför är en ganska korrekt återspegling av den slutliga produkten, är demonerna tillgängliga genom evenemanget [e-postskyddad] de är mer som utställningsdemos och är därför "inte nödvändigtvis vägledande." av slutprodukten.

Några av de inkluderade spelen är fortfarande i de tidiga utvecklingsstadierna, säger inlägget, med evolution och polering fortfarande framför sig, därav värdet av konstruktiv feedback.

När evenemanget är över kommer demos att tas bort från Xbox Dashboard. Även om Microsoft har sagt att en del kan släppas på nytt till demokanalen vid ett senare tillfälle, "många kommer bara att vara borta i slutet av veckan", så det är värt att kolla in dem för att se till att du inte går miste om något bra.

Vad kan du spela?

Även om Microsoft har lovat att mer än 30 demos kommer att finnas tillgängliga, har det ännu inte avslöjat hela listan över spel. Det, säger han, kommer att bekräftas närmare startdatumet den 21 juni. Han lyfte dock fram några i förväg.

Det finns Batora: Lost Haven, som beskrivs som ett "färgstarkt" och "snabbt" äventyr där en ung tjej som har förlorat allt måste använda sina fysiska och mentala krafter för att rädda jorden. Sedan finns det en psykologisk thriller som heter Broken Pieces som utspelar sig i en "något otidsenlig" fransk kuststad. För first-person shooter-entusiaster finns Severed Steel, som utlovar "ett smidigt stuntsystem, förstörbara voxelmiljöer, massor av kulor, en unik enarmad huvudperson och ett mörkt elektroniskt soundtrack." Slutligen finns det den söta Tinykin där Milo måste fånga Tinykin och använda sina krafter för att föra honom tillbaka till sin hemplanet.

Spelutbudet är ganska omfattande och med så mycket som ännu inte har meddelats kommer det sannolikt att finnas något för alla.

Spelbara demos kan vara ett bra sätt att komplettera ett strömtungt evenemang som Summer Game Fest. Efter timmar av att titta på spel som inte kommer att släppas på ett tag, att testa några av dem och interagera med dem rotar dig bara lite mer i verkligheten. Feedback är också värdefullt för utvecklare, så allt går smidigt.

Dela detta