El evento Wintertide de Apex Legends esta de vuelta con

Snön lägger sig i Outlands, vilket bara kan betyda en sak: vintern har anlänt till Apex Legends, och med den kommer dess säsongsbetonade händelse Wintertide från 6-27 december.

Det är inte bara gratis, utan Apex Legends är ett av de bästa Battle Royale-spelen som finns. EA:s omåttligt populära kooperativa shooter ser dig kämpa dig fram över kartor, med hjälp av inte bara vapen utan också din karaktärs unika förmågor för att ta ut fiendelag, ta seger och tjäna saftiga belöningar.

Wintertide Collection har ett iögonfallande utbud av 24 nya kosmetika och skinn som kan köpas för riktiga pengar eller valuta i spelet om du vill ge dina legender en festlig makeover, inklusive ett nytt Prestige-skinn som ett incitament att samla in allt. de andra föremålen. Sist men inte minst, den här säsongen återkommer det begränsade spelläget Capture the Flag, Winter Express.

ett kallt välkomnande

I EA:s händelsemeddelande (öppnas i en ny flik) står det att föremålen i begränsad upplaga hyllar "vinterns dödligaste legender." […] utformad för att ingjuta rädsla hos vem som än är ditt byte.

Legends Bangalore, Crypto, Newcastle, Valkyrie, Gibraltar och Bloodhound-fans borde bli exalterade, eftersom dessa iscoola föremål är dina. Tja, köp den. De kan köpas genom spelet för Apex Coins eller Crafting Metals, eller så kan du köpa ett Wintertide Event Apex Pack istället. Den här säsongens Prestige-skinn är för Wraith, kallad Apex Voidshifter, och du får det bara för att låsa upp de andra 24 föremålen.

Alternativt, om du funderar på att utrusta dina andra Legends, kan du välja ett av reapaketen genom spelbutiken för kosmetiska erbjudanden i begränsad upplaga. Synthetic Jacket Pack, till exempel, ger dig bara tillbaka 2500 XNUMX Apex-mynt under den första veckan av Wintertide.

I vilket fall som helst är Winter Express listad för att ha ett fantastiskt återkomst. Capture the Flag-läget med tre lag kommer att få dig att jaga och försöka gå ombord på det mystiska tåget före dina motståndare, genom att korsa ett iskallt landskap som gnistrar på julen samtidigt som du strävar efter att tjäna poäng som alla driver ditt evenemangs framsteg till stationen

Eventet Reward Tracker hjälper dig att övervaka dina ansträngningar. Du kan tjäna upp till 1600 poäng per dag, med uppfriskande utmaningar varje morgon för att hålla dig på tårna och göra dig redo för framgång.

Även om det inte är så stor skillnad från tidigare år av Wintertide när det gäller det begränsade spelläget Winter Express, är alla 24 kosmetiska föremål nya för Apex Legends. De kommer förmodligen inte att finnas till för Wintertide 2023, så se till att ladda upp mellan 6-27 december om du inte vill missa något.

Dela detta