Den polska spelutvecklaren Bloober Team utökar sin spöklika arsenal, efter att ha slagit sig ihop med indieutgivaren Private Division för att arbeta på ett helt nytt skräckspel.

Enligt ett färskt pressmeddelande (öppnas i en ny flik) utvecklar Bloober Team, studion bakom The Medium, en "ny oanmäld kommande överlevnadsskräck IP" och Private Division, utgivaren bakom sådana titlar. som Hades och The Outer Världar. Även om detaljerna om denna nya skräck-IP är knappa för tillfället, bekräftar pressmeddelandet att spelet är "schemalagt att lanseras tidigast i kalendern 2025."

"Vårt nästa projekt är ett spännande nytt skräckspel för överlevnad, som kommer att hjälpa oss att bli ledande inom skräckbranschen som helhet", sa Bloober Teams vd Piotr Babieno i ett uttalande som tillkännager partnerskapet.

något dåligt här kommer

(* 2 *)

(Bildkredit: Bloober-teamet)

Bloober-teamet arbetar för närvarande på den efterlängtade Silent Hill 2-remaken, såväl som nästa del i deras Layers of Fear-serie, så det är vettigt att det här nya projektet skulle backa lite tills dessa projekt är slutförda. fylld.

Det är inte heller en stor överraskning att se att Bloober Teams nästa projekt kommer att vara i samma veva som deras nuvarande, eftersom utvecklaren har blivit ett känt namn när det kommer till skräckspel, även om deras hantering av teman mental hälsa är kontroversiell .

Denna oanmälda överlevnadsskräck IP kan bli fjädern i studion om dess Silent Hill 2-remake imponerar 2023. Och även om det är oklart exakt när Bloober Team kommer att avslöja detta nya spel, eller vad det kommer att innebära, vet vi att det kommer att dröja ett tag ... innan vi kan lägga vantarna på det.

Dela detta