El desarrollador de Battlefield 2042 se basara en juegos anteriores

Battlefield 2042-utvecklaren DICE verkar lära sig lektionen "If it ain't trace, don't fix it" lite sent. Efter att ha gjort massor av ändringar i serieformeln med fjolårets skytt, har laget ägnat hela året åt att inte bara fixa spelet, utan också göra det mer likt de äldre spelen. .

"I Battlefield 2042 säsong 5 kommer du att se oss ta en titt på tidigare spel och hur de kan se ut i världen av 2042," sa senior producent Ryan MacArthur i ett färdplansblogginlägg (öppnar i en ny pestaña).

Säsong 4 kommer att lanseras i slutet av december 2022, medan säsong 5 kommer att inleda det nya året i början av 2023. Enligt DICE kommer den att se "en blandning av veteranutvecklare tillsammans med de som arbetar med sitt första spel som blåser nytt liv." till [into] Battlefield 2042].”

Ta reda på för första gången vad som väntar dig i #Battlefield 2042 nästa år⛑️ Introduktion till klassen🗺 Nästa kartrecension👀 Första information om säsong 4 och säsong 5 Fullständig information 👇https://t.co/ Nif8CVJeS8 pic. twitter.com /smZqnGzIvz1 december 2022

Se mer

God jul

En viktig del av detta är återkomsten av klasser, en klassisk seriefunktion som togs bort med Battlefield 2042 och ersattes med specialister: karaktärer med unika förmågor som inte passade klassroller. Med 3.2-uppdateringen tilldelar DICE alla nuvarande specialister "definierade roller med en uppsättning prylar och utrustning som bäst lämpar sig för deras syfte på slagfältet", skriver MacArthur.

En annan specialist kommer med säsong 4, och DICE planerar att lägga till den i Recon-klassen. "Med tillbaka till skolan och vår lista på totalt 14, är vi nöjda med antalet specialister och mångfalden av spel som de kommer att tillåta dig att upptäcka.

Så vårt fokus kommer att fortsätta att lyssna på din feedback för att utöka arenan på andra sätt genom att göra design- och balansförändringar för din klassbaserade strid, samtidigt som vi fortsätter att utveckla skinn och kosmetika för att ge dig fler sätt att stå i sandlådan. Battlefield . ”

Förutom den sista specialisten kommer den kommande uppdateringen med en ny karta som MacArthur beskriver som "mindre, kortare och mer linjär designad för närstriderna som Battlefield är känt för."

Medan MacArthur håller detaljerna i säsong 5 tydliga, säger han att "den nya kartan för säsong 5 kommer att vara ett bortglömt slagfält som senast såg strider i Battlefield 4-eran. Ett område täckt av bush och kriget 2042. Kommer att uppmuntra en blandning av fordons- och infanteristrider. , vilket betyder att lagspel är nyckeln till seger.

Det kan vi förvänta oss 2023.

Dela detta