Nästa Knives Out-film har nu ett namn, en skådespelare, en destination (Netflix behöver det) och inte mycket annat.

Om du älskade vändningarna i Rian Johnsons ursprungliga mordmystiska thriller Knives Out, kommer du att bli nästan lika överraskad av trailern för uppföljaren, som Netflix lade ut på Twitter.

Det korta tillkännagivandet avslöjar en titel: Glass Onion: A Knives Out Mystery, som kan vara en referens till en monokel, som undersökande hjälten Benoit Blanc, spelad av Daniel Craig, inte bär, eller den klassiska Beatles-låten.

Om det är det sistnämnda kommer det att vara ett annat mysterium "ingenting är vad det verkar", eftersom Glass Onion-låten refererade till att man skalar tillbaka lager efter lager av en halvgenomskinlig lök bara för att upptäcka att man kunde se rakt igenom den hela vägen genom, med andra ord, analysera inte för mycket, tänk inte för mycket.

Den här titeln bekräftar att detta bara är en av minst två uppföljare, och att vi kan vara med i en lång rad framtida "Knives Out Mysteries".

Mysteriet har precis börjat. Benoit Blanc återvänder i Glass Onion: A Knives Out Mystery. Kommer den här julsäsongen på Netflix. pic.twitter.com/nydz4xtLby 13 juni 2022

Se mer

Den 18 sekunder långa trailern innehåller inga videofilmer, bara en lista över skådespelare. Ändå är det en ganska start, som bekräftar de flesta namn vi redan kände till. Förutom Craigs återkomst inkluderar huvudlistan Edward Norton, Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Kate Hudson, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline och Dave Bautista.

Även om inget släppdatum erbjuds, har vi "This Holiday Season", vilket betyder att vi kan förvänta oss att thrillern kommer till Netflix, åtminstone för amerikanska tittare, mellan mitten av oktober och början av januari.

Originalet Knives Out var en lågbudget (18 miljoner euro) och oväntad (som tjänade 310 miljoner euro över hela världen) monsterhit, men förväntningarna på uppföljaren är mycket högre. Netflix, som har haft ett ganska fruktansvärt 2022, kan också ha en stor hit för att hjälpa till att hålla farten igång efter att Stranger Things säsong 4 avslutas i juli.

Om du vill reda ut mysteriet med Netflix Knives Out-strategi, läs detta.

Dela detta