World Warrior Guiles ljud exploderar i Street Fighter

Street Fighter 6 tar tillbaka en klassisk karaktär, som de första bilderna av spelet avslöjar.

Guile, som avslöjas på Summer Game Fest 2023, återvänder till den klassiska fightingserien i nästa avsnitt. Guile, som är major i US Air Force i Street Fighter-historien, dök upp i en kort gameplaytrailer för Street Fighter 6. Detta är det första spelet vi ser av det kommande spelet, som visar upp serien som många fans. du kommer ihåg det, bara med mycket vackrare bilder.

Guile verkar också vara samma karismatiska fighter och groomer som fansen kommer att känna igen från tidigare titlar i serien. Du kan lita på att slå dina motståndare samtidigt som du slänger ut enkla strider relaterade till militära slogans.

Kolla in det korta spelklippet nedan. Även om den är kort, ger den oss en gedigen titt på riktningen Street Fighter 6 tar. För det mesta verkar den här riktningen säker, eftersom den återskapar samma stridsupplevelse som många kommer att känna igen från seriens arkadrötter. Förvänta dig mer av samma, men för modern hårdvara.

Avslöjandet av Street Fighter 6 gav dock inget fastare releasedatum. Vi har fortfarande det frestande, om än vaga, fönstret 2023. Förhoppningsvis betyder det tidigt på året, inte senare.

Dela detta