Du kan fira semestern i Final Fantasy 14 Endwalker med dess festliga evenemang

Du kan fira semestern i Final Fantasy 14 Endwalker med dess festliga evenemang

En av de bästa sakerna med MMORPGs som Final Fantasy XIV: Endwalker är att de ständigt ändrar innehåll. Även om vissa av dessa kan vara gigantiska, överväldigande räder och storylines, är vissa säsongsbetonad lätt underhållning.

Final Fantasy XIV Starlight Celebration började den 16 december och fortsätter till och med den 31 december. Vi tänkte inte ens på att göra detta förrän för några dagar sedan, främst för att vi hade problem med att få vår Sage till nivå 90 innan raiden, Pandaemonium, öppnade. (Vi kom förresten).

Starlight Celebration-evenemanget börjar på Mih Khetto Amphitheater i Old Gridania, och du kan börja med att samla uppdraget "A Very Yeti Starlight" från NPC Amh Garanjy. Det kommer att ta dig ungefär en timme av mellansekvenser (om du ser dem alla), och i slutet kommer du att få två husdjur: Wind-Up Rudy och Squirrel Emperor. Vi kan bekräfta att de är väldigt söta.

Och om du precis har hoppat på Final Fantasy XIV-tåget, oroa dig inte. Du behöver inte vara särskilt långt i berättelsen eller på hög nivå för att delta. Du behöver bara komma åt Gridania och du måste vara nivå 15 i vilket jobb som helst.

Det finns sådana här evenemang året runt, och det är alltid en lätt behandling. Och om du inte kan göra det online i tid kan du vara säker på att husdjuren kommer att bege sig till butiken med tillvalsartiklar, som för närvarande har en säsongsrea.

Dagens bästa erbjudanden på Final Fantasy XIV: A Realm Reborn