En av matcherna i vecka 17 ser Dolphins ta sig an den mest populära franchisen i NFL just nu, med Brian Flores sida vänd mot eller bättre än bara ett av deras fyra resultat från sina fyra slutspelsrivaler. . Problemet är att Titans, Ravens, Browns och Colts möter lättare motståndare. Följ vår guide när vi förklarar var du kan hitta en Dolphins vs Bills livestream och se all NFL-action online var som helst idag.

Miami och dess fyra tidigare nämnda slutspelsrivaler är 10-5, men fenorna har för närvarande nummer 5-frön i AFC till hands eftersom de har en bättre vinnande procentsats i konferensspel. än Colts och Ravens.

Dolphin vs räkningar live stream

Dagens match mellan Miami Dolphins och Buffalo Bills börjar klockan 1:10 ET / 6:XNUMX PT (XNUMX:XNUMX GMT) på Bills Stadium i Orchard Park, New York. Fullständiga detaljer om NFLs livestream och TV-kanaler finns nedan, och du kan titta på din favoritbevakning var som helst genom att lägga till en bra VPN till din programvarulista.

Men låt oss inse det. Colts borde slå Jags idag och Ravens borde slå Bengals. Titans är också överväldigande favoriter att vinna mot texanerna, och medan Steelers äntligen tog sin förlustsvit förra helgen, borde Browns åtminstone eliminera dem.

Vilket betyder att det finns en mycket reell möjlighet att Dolphins kommer att hamna utsparkade ur loppet. Deras motståndare idag, Bills, har vunnit åtta av sina senaste nio matcher, och de kommer sannolikt att spela för ytterligare ett W idag för att säkra AFC:s nr 2-seed före Steelers.

Josh Allen är bra och riktigt rullande och slår 43 på säsongens touchdown i Buffalos rungande seger över Pats på måndag, och hans lag ser ut som riktiga Super Bowl-utmanare.

Men delfinens återkomst denna säsong har varit något att se. Hans avgörande seger över Raiders förra helgen var helt spännande, med en sen comeback inspirerad av en Tua Tagovailoa-Ryan Fitzpatrick-byte under fjärde kvartalet - precis den sortens quarterback-drama vi skulle vilja se mer av under säsongens publikation. -säsong.

Läs vidare när vi förklarar hur du kan se Dolphins vs Bills online och få en live stream av NFL var du än befinner dig just nu.

Hur man observerar delfiner mot räkningar utanför ditt land

Om din semester inte sammanfaller eller om du reser i affärer och vill övervaka ditt lands täckning från utlandet, måste du använda ett VPN. Detta hjälper dig att ansluta till en plats i ditt hemland för att undvika geoblockeringar och återfå tillgång till innehållet och tjänsterna du redan betalar för hemma.

En VPN är vanligtvis perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP-adress så att den verkar vara på en helt annan plats när det stora spelet börjar.

Använd en VPN för att titta på NFL-fotboll var som helst

ExpressVPN: Få världens bästa VPN
Vi har testat alla större VPN:er och rankar ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla streamingenheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och Apple mobila enheter.

Registrera dig för en årsplan nu och få ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt honom veta det så kommer det att returneras till dig utan problem.

- Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du väl har valt och installerat det VPN du valt, öppnar du bara motsvarande tjänsteprogram, trycker på "välj plats", välj lämpligt land och du kan titta på programmet som om det var från. tillbaka hem.

Transmisión en vivo de delfines vs facturas

Hur man ser en GRATIS liveström av Dolphins vs Bills of Today's NFL Game i USA

Dagens spel Dolphins vs Bills sänds på CBS, med kick-off planerad till 1:10 ET / XNUMX:XNUMX PT.

Om du inte har CBS på din kabelplan ännu, vet du att CBS All Access också är tillgänglig för strömning bara från 5.99 € per månad, och du kan prova det gratis idag.

Hur man tittar på Dolphins vs Bills GRATIS utan kabel

Sammantaget rekommenderar vi dock fuboTV som det bästa för att titta på NFL-spel utan kabel den här säsongen.

Faktum är att du behöver tillgång till Fox, CBS, NBC, ESPN och NFL Network för att få full täckning av alla TV-NFL-spel över hela världen under 2020/21-säsongen utan kabel, och endast fuboTV erbjuder dem. för närvarande så vitt vi vet och tror.

Priset börjar från 64.99 € per månad, vilket är mycket billigare än kabel, och det finns till och med en GRATIS 7-dagars provperiod på fuboTV som du kan dra nytta av. Det betyder att du kan se dagens Dolphins vs Bills-spel 100% gratis!

En av de saker vi älskar med fuboTV är att det gör det enkelt att avbryta om du bestämmer dig för att det inte är något för dig, och det är också lätt att komma igång tack vare ett smidigt betalningssystem som tar emot betalningar. Den internationellt erkända PayPal-betalningsplattformen, liksom de viktigaste kredit- och betalkorten.

Kom ihåg att du kan ta med dig din favorit NFL-streamingtäckning vart du än går med hjälp av en bra VPN - prova det bästa på marknaden, ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar.

Inte intresserad av att prenumerera på en kabel- eller streamingtjänst? Yahoo visar alla NFL-spel som streamas på din lokala TV-marknad gratis på sin Yahoo Sports-app, inklusive Miami Dolphins vs Buffalo Bills.

Divisor

Transmisión en vivo gratis de Dolphins vs Bills Canada

Dolphins vs Bills Live Stream: Hur man tittar på dagens NFL-spel GRATIS i Kanada

Dagens Dolphins vs Bills showdown börjar kl 1 ET / 10 am PT i Kanada, med CTV och RDS som erbjuder linjär tv-täckning.

När det gäller sändningar är kanadensiska NFL-fans några av de lyckligaste i världen, eftersom DAZN inkluderar täckning av varje spel under 2020/21-ordinarie säsong.

Uppenbarligen betyder detta att Dolphins vs Bills-spelet är täckt, och det är en absolut stöld eftersom DAZN bara kostar € 20 CAD per månad eller € 150 per år; det finns till och med ett DAZN gratis testerbjudande. utförande som ger dig fri tillgång! Du får inte bara alla NFL-spel, inklusive tillgång till NFL Game Pass och RedZone, utan DAZN är också det exklusiva kanadensiska strömningsnavet för Premier League och Champions League!

Den stöder iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 och streaming av bärbar dator / PC (inklusive Mac-enheter).

Ver Bills vs Dolphins NFL en vivo en vivo

Du kan lyssna på Buffalo Bills vs Miami Dolphins-spelet via NFL Game Pass Pro från bara 1.99 € per vecka, eller, för ett fast pris på 50 €, få tillgång i slutet av juli 2021, vilket tar dig igenom resten . ordinarie säsong, slutspel, Super Bowl, Pro Bowl, 2021 NFL Draft och mer.

Bills vs Dolphins-spelet börjar klockan 6 GMT.

Inte i Storbritannien, men vill du fortfarande njuta av action på Game Pass? Att fånga ett VPN gör att du kan ansluta till en brittisk IP-adress så att du kan livestreama NFL som om du var hemma.

För de som inte vill köpa ett Game Pass får amerikanska fotbollsfans i Storbritannien upp till sex NFL-matcher live och i sin helhet varje vecka via Sky Sports, nätverket som nu erbjuder en Sky-kanal. Dedikerade och tillgängliga NFL-sporter. på RedZone Highlights Show live varje söndag. Eller skaffa ett TV Sports Now-pass om du föredrar åtkomst utan kontrakt.

Bills vs Dolphins NFL Transmisión en vivo de Australia

Hur man tittar på Bills vs Dolphins: live NFL-sändning i Australien

Om du bor i Australien och vill se NFL den här säsongen har du ett antal alternativ för att göra det och är i allmänhet väl täckt.

Spelet Bills vs Dolphins kommer till Oz genom NFL Game Pass, som ger dig tillgång till alla spel. Avspark är planerad till 5:XNUMX AEDT på måndag morgon.

Inte i Australien, men vill du njuta av action med Game Pass? Att fånga en VPN gör att du kan ansluta till en australisk IP-adress så att du kan livestreama NFL som om du var hemma.

Om du inte är intresserad av ett abonnemang bara för att se NFL, Foxtel och Kayo Sports visar i genomsnitt fem matcher per spelvecka.

Kayos streamingtjänst erbjuder en Basic-plan och en Premium-plan, med skillnaden att du kan titta på två enheter med Basic-planen för 25 € i månaden och på tre enheter med Premium-planen för 35 € i månaden. Bästa nyheten? Båda planerna kommer med en GRATIS 14-dagars provperiod, så om du bara vill se ett specifikt spel eller två kan du avbryta efter 14 dagar.

Måste jag köpa ett NFL-spelkort?

Att titta på NFL online har aldrig varit enklare tack vare det stora utbudet av streamingtjänster som nu finns tillgängliga. Ligan har dock också en egen streamingtjänst som heter NFL Game Pass, som låter fotbollsfans se varje match.

Det är verkligen inriktat på internationella fans och det är där det är ett bra alternativ. På de flesta stora internationella NFL-marknaderna ger ett Game Pass Pro-medlemskap dig tillgång till alla ordinarie säsonger och playoff-matcher live, såväl som Super Bowl, och du kommer också att njuta av livestreaming av skins.-ligans toppspelare, RedZone. Det är för närvarande sänkt till bara 1.99 € per vecka eller 50 € för åtkomst till och med juli 2021 i Storbritannien och liknande erbjudanden finns tillgängliga på andra håll, så om du är ett stort fan av att se flera spel varje vecka, går det ner en hel del. .

Förutom Storbritannien och Irland finns tjänsten tillgänglig i länder som Mexiko, Tyskland och större delen av Europa och Australien; endast "hemmamarknader", USA och Kanada, saknar hela erbjudandet.

Istället finns det ett Game Pass-alternativ endast för USA och Kanada som låter dig se hela repriser av spelet utan annonser direkt efter finalen. Det är inte det sämsta erbjudandet vi har hört, men bli inte förvånad – GamePass erbjuder inte live NFL-spel i USA eller Kanada.

Om du bestämmer dig för att testa mobilappar från Game Pass, Android och iOS såväl som Chromecast, Apple TV, Roku, PS4, etc. kan du självklart titta på din bärbara dator eller skrivbord via en webbläsare. .

Den enda varningen för icke-nationella marknader (t.ex. Storbritannien) är att vissa spel är föremål för förbudsbegränsningar på grund av avtal med lokala betal-TV-leverantörer (t.ex. Sky).

<

p class = »vanilj-bild-block» style = »padding-top: 18.34%;»>

Jämför de bästa övergripande VPN-tjänsterna efter pris:

Dela detta