Disney Plus UK kommer att lanseras mycket snart med en ny
Vill du få tillgång till Disney Plus för mindre än utgångspriset på 5.99 € per månad? Ditt mobiltelefonavtal kan hjälpa dig med O2, och erbjuder nu två erbjudanden som en bonus för nätverkskunder.

Disney Plus är planerad att lanseras i Storbritannien den 24 mars, och när du gör det kommer du att kunna få tillgång till tjänsten gratis i sex månader om du är en ny kund eller en uppgraderingskund som väljer ett visst tillägg med O2.

Den är tillgänglig för alla som prenumererar på en ny telefon (surfplatta eller SIM-kort). Det kommer inte att vara ett alternativ om du betalar när du går.

De som inte är redo att uppgradera (men redan är O2-kunder) kommer att kunna få €2 rabatt på startpriset på €5.99 för Disney Plus.

Det är för närvarande inte känt hur länge den här rabatten kommer att pågå, så den kan bara pågå i sex månader, som den kostnadsfria testperioden för nya kunder. Det är också oklart hur O2 kommer att debitera dig för detta, men vi förväntar oss att det kommer att komma av din månadsräkning med nätverket.

Den kostnadsfria sexmånadersprenumerationen är en del av O2 extras-plattformen som låter dig få en mängd olika tjänster som en extra bonus till din mobilplan. O2 erbjuder för närvarande ett urval av Amazon Music, Amazon Prime Video, Audible, Cafeyn, MelodyVR, McAfee Mobile Security Plus eller Calm.

Om du någonsin har haft en av dessa tjänster utöver O2, måste du förmodligen ge upp den innan du kan komma åt Disney Plus.

Vi ser fram emot att lära oss mer om denna Disney Plus-affär innan lanseringen av den nya plattformen. Disney Plus UK lanseringsserie presenterades i början av mars.

Dela detta