Disney Plus på PS4: Så får du det och börjar titta nu

Disney Plus på PS4: Så får du det och börjar titta nu När det kommer till streamingtjänster, Disney Plus kan vara det nya barnet på blocket, men det finns massor av bra filmer och TV-program där ute för både barn och vuxna.. Dessutom är det lätt att se Disney Plus på PS4. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur man får åtkomst till disney plus på spelkonsolen och vilket innehåll kommer du att kunna se. Oavsett om du är ett inbitt fan av Marvel Cinematic Universe eller föredrar att utforska den verkliga världen med National Geographic, Disney Plus är en skattkammare av innehåll. Dagens bästa Disney + erbjudanden

Finns Disney Plus fortfarande på PS4?

Om du har en PS4 kommer du vara glad att veta att ja, du kan se Disney Plus. Men om du har en PS3 är tyvärr inte Disney Plus tillgängligt på din konsol och det kommer knappast att ändras. Lyckligtvis för PS4-användare är installationsprocessen ganska enkel. Så även om du är en förälder som vill imponera på dina barn med ett Disney Plus-medlemskap och du inte är bekant med att använda en PS4, kommer du inte att ha några svårigheter.

Så här installerar du Disney Plus på PS4

Installationsprocessen är enkel, men om du inte har ett konto ännu, Du kanske föredrar att registrera dig för Disney Plus med en dator eller bärbar dator.l, eftersom att ange e-postadress, lösenord och kreditkortsinformation kan vara frustrerande på spelkonsolen. När du har ett konto hos Disney Plus startar du din PS4 och går till PlayStation Store, som är längst till vänster, och tryck på knappen X. När du är där, tryck på "Upp" och sedan "Höger" för att markera sökfunktionen och tryck på "X" igen. Du kommer nu att presenteras med ett tangentbord, och om du skriver "Disney" kommer du att se appen. Disney Plus kommer att visas på rätt sida. Fortsätt att hålla ned "Höger" tills tangentbordet försvinner och Disney Plus är markerat, tryck sedan på "X" så visas applikationssidan. Knappen "Ladda ner" ska automatiskt markeras, så "tryck på X" igen för att ladda ner. Installationen av appen bör inte ta lång tid, men det kan variera beroende på din internethastighet. När den har laddats ner, bara "tryck på start och logga in" med dina kontouppgifter.

Finns Disney Plus på PS5?

För dig som har lyckats köpa en PS5, kommer de att bli glada över att veta att de kommer att kunna skörda all nostalgi efter Disney Plus-innehåll på din spelkonsol, förutom att kunna fördjupa dig i alla nyheter, innehåll som publiceras varje månad. Följ bara instruktionerna som nämns ovan på PS4-konsoler men på din PS5 och du kommer att kunna njuta av Disney Plus-tjänster. Disney Plus på PS4 (Bildkredit: Disney / Becca Caddy)

Vad kan jag titta på Disney Plus med PS4?

Med Disney Plus på PS4 kan du se allt det fantastiska innehåll Disney har att erbjuda, visst finns det mycket. Till exempel, du kan se Wandavision, den enormt populära nya tv-serien som kommer säkert att glädja Marvel-fans. Science fiction-fans kan också se allt Star Wars-filmerna och den berömda The Mandolorian. Under tiden kan alla som letar efter tv-nostalgi titta på fem originalserier av The Muppet Show, samt alla avsnitt av The Simpsons som har gjorts. Sen finns det såklart familjefavoriter som Pixar filmer, och alla Pixar-shorts, och Disneyklassiker som Lejonkungen, Djungelboken och Aristokaterna. Disney Plus erbjuder kunder i Storbritannien, Australien, Kanada och andra territorier en våg av äldre och nyare innehåll inklusive till exempel Grey's Anatomy och The X Files, samt Star Originals Disney Plus exklusiva. På tal om nytt innehåll, Du kan också betala för att få tillgång till nya filmer från Walt Disney Studios med Disney Plus Premier Access.

Vilka andra streamingtjänster finns tillgängliga på PS4?

PS4 är mer än att bara spela tv-spel, sedan dess nästan alla streamingtjänster är tillgängliga via konsolen, vilket är bra om du vill strömma program och filmer till en icke-smart-TV. några av de andra streamingtjänster som du kan ladda ner från PlayStation Store inkluderar:

På vilka andra enheter kan jag titta på Disney Plus?

Sedan lanseringen 2019 har populariteten för Disney Plus skjutit i höjden, vilket delvis beror på dess tillgänglighet. Förutom PS4, du kan också titta på Disney Plus på PS5, Xbox One, Xbox Series X och Xbox Series S. När man arbetar med streamingenheter kan du få Disney Plus på Roku samt Disney Plus på Chromecast och Fire Stick. För dem som har fastnat i Apples ekosystem, Disney Plus på Apple TV är också tillgängligt. Den kan laddas ner på de flesta smarta TV-apparater, samt iOS- och Android-enheter. Dagens bästa erbjudanden för Disney + och Disney +