Disney Plus är live: hur man registrerar sig, länkar till appar, shower och mer

Disney Plus är live: hur man registrerar sig, länkar till appar, shower och mer

Streamingtjänsten Disney Plus: Se till att Disney+, om du vill vara superofficiell, har anlänt till USA, Kanada och Nederländerna. Tjänsten har överträffat Disneys förväntningar och orsakat krascher och avbrott för vissa användare. Men det är här, och ivriga tittare har grävt ner i skattkammaren av innehåll som finns på Disney Plus.

De upptäckte också några trevliga överraskningar. Den ursprungliga Star Wars-trilogin strömmas i 4K med Dolby Vision, vilket är ett stort incitament att gå med i tjänsten, även om de oförklarligt har förändrat filmen.

Vissa användare har twittrat sin besvikelse över det faktum att klassiska Simpsons-avsnitt, före HD-eran, visas i widescreen istället för 4:3-formatet som vissa hardcore-fans skulle föredra. Bilden verkar ha beskurits för att få bildförhållandet 16:9, vilket liknar hur FXX sände programmet på sin egen Simpsons-app för några år sedan. Låt oss hoppas att det här löser sig, men hej, det är fortfarande 30 fantastiska TV-säsonger att njuta av.

Disney Plus har valt den perfekta tiden att gå med på streamingmarknaden. Medan Amazon, Netflix, Hulu och nu Apple Plus har inlett en kapprustning för exklusivt och originellt innehåll, gör Disney ett viktigt köp.

På Disney Plus hittar du klassiskt innehåll från Disney, Star Wars, Marvel, Pixar och till och med 20th Century Fox. Alla dessa studior skapar även exklusivt innehåll för plattformen. Läs vidare för att förklara hur du registrerar dig för Disney Plus, de exklusiva loungerna du kan förvänta dig på tjänsten och var du kan ladda ner Disney Plus-appen.

Hur man registrerar sig för Disney Plus

Du kan registrera dig för Disney+ här. Du kan också prenumerera på ett paket som inkluderar ESPN+ och Hulu för 12.99 € per månad, vilket sparar 5 € när du prenumererar på tjänsterna separat.

Disney Plus självt har massor av filmer att titta på sedan lanseringen, och tiden kommer bara att gå, men om du vill ha vuxenunderhållning kommer Hulu att bli ett bra ställe för vuxenprogram från Fox Library. Likaså är ESPN+ bra för sportfantasterna i ditt liv, förutsatt att det finns en, och inte bara ett gäng Star Wars- och Marvel-fans som desperat vill komma in i detta innehåll.

Det här borde vara tillräckligt med underhållning för att hålla dig igång just nu, och fler och fler filmer kommer att läggas till Disney Plus under de kommande månaderna om du helt enkelt föredrar att välja grundpaketet.

Disney Plus är live, så det är dags att gå vidare till streaming. Disney Plus-appen finns tillgänglig på praktiskt taget alla större plattformar och du kan även se den på Disney Plus-webbplatsen. Här är länkar till Disney Plus-apparna på olika plattformar:

Som du kan se har Disney Plus lanserat praktiskt taget alla större plattformar. Disney har bekräftat listan över plattformar som kommer att stödja Disney Plus inför lanseringen. Inkluderar Apple TV-enheter, Roku-strömningsenheter, Google Chromecast, iOS och Android, PS4 och Xbox One, och Android TV-plattformen som stöder Nvidia Shield, Sony och Hisense TV. . Amazons Fire TV stöds också vid lanseringen. Sök efter appen på din favoritenhet om den inte är relaterad ovan, och den borde förbättra den.

För en tid sedan fick vi veta om en Disney Plus-app planerad för Nintendo Switch, men vid lanseringen fanns ingen sådan app.

Disney Plus-användare påverkas av anslutningsfel - Disney svarar

Jag har precis laddat ner och registrerat mig och det här fortsätter att dyka upp: pic.twitter.com/jTkdbaivGFNovember 12, 2019

Disney Plus-supportkontot på Twitter tar emot sin andel av klagomål om anslutningsproblem på olika plattformar, och nu har Disney officiellt svarat på avbrotten och förklarat att det "jobbar snabbt för att lösa alla aktuella problem." Detta förklarar att tjänsten har "överträffat våra högsta förväntningar", vilket tyder på betydande framgång för underhållningsjätten. Många människor vill se DuckTales, helt klart...

Efterfrågan på #DisneyPlus överträffade våra högsta förväntningar. Vi är glada över att du är sugen på att se alla dina favoritfilmer och arbetar snabbt för att lösa aktuella problem. Vi tackar för ditt tålamod. 12 november 2019

Som rapporterats av Variety har Downdetectors rapportering om Disney Plus varit optimistisk sedan streamingtjänstens officiella lansering. Meddelandet säger "Det verkar vara ett anslutningsfel med Disney+-tjänsten, försök igen senare om problemet kvarstår." Variety rapporterade också att kunder klagade på väntetider via hotline. Svårigheterna med en ny streamingtjänst är inte oväntade, men vi hoppas att Disney löser dessa problem så snart som möjligt.

(Bildkredit: Marvel Studios)

Disney Plus FAQ: Svar på snabba frågor

Så här ser Disney Plus-gränssnittet ut. & nbsp;

Så här ser Disney Plus-gränssnittet ut.

(Bildkredit: Disney Plus)

Disney Plus releasedatum: Officiell lansering i USA och Kanada

Disney Plus-strömningstjänsten lanserades tidigt den 12 november, några timmar innan dess officiella 6:00 am ET lanseringstid. Om du är i USA, Kanada eller Nederländerna, vad väntar du på? S & # 39; spela in. Australien och Nya Zeeland förstod detta den 19 november.

Disney Plus kommer till Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien och Spanien den 31 mars 2020. Lycka till med att undvika dessa The Mandalorian-spoilers. Det kommer att bli fyra svåra månader...

Precis meddelat: #DisneyPlus kommer att finnas tillgängligt i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien och Spanien (med mer kommer att meddelas snart) från och med den 31 mars. Obs! Titlar kan variera från territorium till territorium. pic.twitter.com/lE6nzBeaXy 7 november 2019

Disney kommer äntligen att erbjuda tjänsten till världen, men under en tvåårsperiod. Du kan vänta ett tag beroende på var du bor.

Disney Plus pris och paket förklaras

Priset för Disney Plus är €6.99 per månad (cirka €6/€10) eller €69.99 per år i USA. Priset är €8.99 för Kanada och Australien (eller €89.99 per år), medan det i Nya Zeeland är €9.99 per månad eller €99.99 per år. I Nederländerna är priset €6,99 per månad eller €69,99 per år. Vi har skapat en komplett guide till Disney Plus prisnivåer för att hjälpa dig jämföra den med dess konkurrenskraftiga streamingtjänster.

Förvänta dig mer på Disney Plus Storbritannien och andra länder när Disney fortsätter att lansera den här tjänsten.

Allt detta gör att tjänsten är billigare i USA än Netflix, åtminstone för tillfället.

"Jag kan säga att vårt mål på Disney är att sätta nettopriset på Netflix, vilket delvis speglar det faktum att volymen kommer att minska avsevärt", säger Robert Iger, Disneys ordförande och vd. "(kvalitets)innehållet kommer att vara mycket högt, på grund av de varumärken och franchising vi talar om, men lanseringen kommer att göras med mindre volym och priset kommer att spegla det."

Iger föreslog också att priset gradvis skulle kunna öka med tiden, vilket inte skulle vara en stor överraskning. Det är precis vad som hände med Netflix, dess satsning på originalinnehåll har vuxit de senaste åren.

Verizon-kunder i USA har tur: Om du registrerar dig för deras obegränsade 5G trådlösa, Fios Home Internet- eller 4G LTE-planer, får du ett år med Disney Plus gratis. Det är ett sätt att prova tjänsten utan att betala för den.

Klonkrigen

Nya avsnitt av The Clone Wars kommer till Disney Plus.

(Bildkredit: LucasFilm)

Disney Plus erbjuder 4K HDR-strömmar

Disney Plus streamar samtidigt upp till fyra enheter i 4K-upplösning och HDR (högt dynamiskt omfång) utan extra kostnad, med upp till sju användarprofiler på plattformen. Naturligtvis är inte allt innehåll tillgängligt i 4K/HDR och självklart behöver du fortfarande en 4K-TV för att se innehållet. Men med tanke på att alla de ursprungliga Star Wars-filmerna släpptes på 4K-tjänsten med Dolby Vision, bådar det gott för framtida filmer som tar steget till Disney Plus.

Netflix har under tiden en premiumnivå som ger tillgång till 4K/HDR-strömmar. Abonnemangets allt-i-ett-karaktär är attraktiv i jämförelse.

Disney Plus stöder Dolby Atmos och Dolby Vision, vilket gör det till ett fantastiskt alternativ för filmfans.

Star Wars på Disney Plus ger ytterligare en förändring i skjutningen mellan Han och Greedo

Herregud. Det här är inte ett skämt. pic.twitter.com/RMkh7Blg7D 12 november 2019

Den version av Star Wars som finns på Disney Plus är uppenbarligen baserad på 2011 års Blu-ray-skiva, men fans har märkt en annan konstig förändring av det ökända Han/Greedo-mötet. En annan Greedo-chef sa det obefintliga ordet "Maclunkey!" Den lades till (via Film Stories), strax innan en ny visuell explosion maskerade karaktärerna. Det är åtminstone en konstig förändring, men vi har vant oss vid den ursprungliga Star Wars-trilogin. Vi kan åtminstone skratta åt det.

(Bildkredit: Marvel Studios / Disney Plus)

Disney Plus: Marvel TV-program och filmer

16 Marvel Cinematic Universe-filmer har släppts med Disney Plus i USA och fler är planerade. Du kan också förvänta dig nya exklusiva Marvel TV-program med dina favoritsuperhjältar, MCU:n utökas officiellt till TV-program för första gången. En rapport föreslog att dessa program kommer att ha en budget på 25 miljoner euro per avsnitt. En första titt på dessa program är för närvarande tillgänglig på Disney Plus i en special som heter Expanding the Universe.

Den första av dessa MCU-shower kommer att vara Falcon and The Winter Soldier (spelad av Anthony Mackie och Sebastian Stan), som kommer att äga rum under Q2020/Höst XNUMX, ungefär ett år efter lanseringen av Disney Plus. Det kommer att finnas sex avsnitt och kommer att innehålla återkomsten av Helmut Zemo (Daniel Bruhl) från Civil War.

Tom Hiddlestons många fans kommer med glädje att meddela att nästa show i Marvels nya program kommer att vara Loki TV-show, en sex-avsnitts miniserie med den skurkaktiga guden. Vi vet också från San Diego Comic-Con att serien kommer att ta fart efter Lokis plötsliga flykt till Avengers: Endgame via Tesseract. Det råder ingen tvekan om att du kommer att få många problem som resultat.

2021 kommer WandaVision, en uppföljare till Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) och Vision (Paul Bettany), att knytas till händelserna i Doctor Strange-uppföljaren och till en Hawkeye TV-show, där Jeremy Renner tar rollen och mentorn. En ny iteration av Hawkeye, Kate Bishop.

Det är Hawkeyes tid att lysa!

Det är Hawkeyes tid att lysa!

(Bildkredit: Marvel)

Marvel TV-chef Jeph Loeb sa att det också skulle komma andra "gatuhjältar" till Disney Plus-tjänsten, med Marvel TV-program som kommer att ersätta eller bygga vidare på Luke Cage, Jessica Jones, Daredevil, Iron Fist och The Defenders, alla som avbröts på Netflix (via Deadline). Sedan dess har dock Loebs kommande release tillkännagivits (via THR), och Kevin Feige övervakar nu tv-avdelningen som tidigare var skild från resten av Marvel-studiorna. Så vi vet inte var det lämnar dessa karaktärer.

Intressant nog kommer det också att finnas ett Marvel TV-program som kommer att sätta en ny snurr på MCU. Döpt Tänk om...? Från Marvel är den animerade serien baserad på en serie serier där verkligheten utspelar sig lite annorlunda för våra favoritsuperhjältar och skurkar. Hur skulle agenten Peggy Carter ha varit framgångsrik om hon hade tagit supersoldatserumet istället för Steve Rogers? Många Marvel-skådespelare kommer att replikera sina roller för denna antologishow, vilket gör det till mycket mer än bara en kuriosa.

På Disneys D23 Expo i slutet av augusti tillkännagav Marvel CCO Kevin Feige tre nya serier – She-Hulk, Moon Knight och Ms. Marvel – som skulle debutera på tjänsten, vilket kraftigt utökar MCU genom att introducera nya karaktärer. Även med de som anländer finns det massor av Marvel-spinoffs vi fortfarande vill se ta steget till den lilla skärmen.

För äldre MCU-filmer kan du förvänta dig att de tas bort från Netflix så snart kontrakten löper ut innan de flyttas till Disney Plus vid lanseringen. Under ett konferenssamtal med investerare sa Disneys vd Bob Iger att Captain Marvel skulle bli den första Disney-filmen exklusivt för tjänsten. Dessutom, den 6 november, bekräftades det att Avengers Endgame kommer att släppas den 12 november, när tjänsten går live. också flytta från ett tidigare datum i december. Strax före lanseringen tillkännagav Disney också åtta nya Marvel-filmer på Disney Plus, inklusive The Avengers.

Tjuv

(Bildkredit: Lucasfilm)

Disney Plus: Star Wars TV-program och filmer

Du kanske minns att Disney köpte Star Wars 2012, vilket betyder att det nu har rättigheter till hela filmbiblioteket, såväl som möjligheten att skapa originalprogram i detta universum. Så förvänta dig massor av Star Wars-filmer och TV-program på Disney Plus. Alla filmer från avsnitt I till VII kommer den första dagen, sedan kommer filmerna och spin-offs 2020.

Det första avsnittet av The Mandalorian är nu live, en show skapad av Jon Favreau (regissören av Iron Man och The Jungle Book). Den har en karaktär som ser ut som Boba Fett, jagar prisjägarens arv, och trailers ger den utseendet av en riktig Star Wars. Enligt rykten är budgeten för denna show 15 miljoner euro per avsnitt, och du kan dra av nivån på släppta effekter.

Detta är inte det enda nya Star Wars episodiska innehåll som bekräftats för Disney Plus. Cassians Andian (med Diego Luna i huvudrollen) kommer också att ha en egen prequel-tv-serie som utforskar hans liv före händelserna i filmen 2016. Även om Disneys VD tror att det kommer för många Star Wars-filmer, blir schemat för TV allt mer laddat .

Obi-Wan Kenobi TV-serien är också bekräftad. Ewan McGregor kommer att göra om sin roll i tidigare filmer och i den sjunde säsongen av den animerade serien Star Wars: The Clone Wars. Men du kan kolla exakt vilka filmer och TV-program som är tillgängliga i vår Disney Plus Star Wars Guide.

Disney Plus: The Simpsons och Fox-innehåll

Disneys förvärv av Fox var en stor sak, särskilt för Disney Plus.

Fox har rättigheterna till en mängd klassiska TV-kanaler, inklusive The Simpsons, som kommer att se varje avsnitt av sin 30-åriga existens dra nytta av Disney Plus streamingtjänst.

Tidigare höll Fox nycklarna till X-Men-serien, vilket satte stora begränsningar för Marvels filmiska universum (som att ordet "mutant" aldrig användes på skärmen). Sammanslagningen innebär nu att dessa karaktärer kan dyka upp i MCU, med Fantastic Four. De kommer sannolikt att sparas för filmer snarare än TV-program, men hur som helst, en dag kommer du sannolikt att se MCU-projekt baserat på det faktum att de båda kommer till Disney Plus.

Disney Plus kommer också att innehålla ett urval av klassiska 90-talstecknade serier, inklusive X-Men, Fantastic Four och Spider-Man. Big Fox-filmen som kom den första dagen av Disney Plus är James Camerons Avatar. Fox-filmer som The Princess Bride och The Sound of Music kommer att följa. Du kan också förvänta dig en Home Alone-omstart, som vi alla bad om.

Nyinspelningen av Mulan (2020) i regi av Disney kommer också att presenteras av Disney Plus.

Nyinspelningen av Mulan (2020) i regi av Disney kommer också att presenteras av Disney Plus.

(Bildkredit: Disney)

Andra Disney Plus-filmer, shower och exklusiva

Marvel och Star Wars är kanske höjdpunkterna, men Disney Plus-originalen sträcker sig långt bortom superhjältar och rymden. Ett stort urval av nya TV-program och serier är under arbete, inklusive ett nytt projekt från Monsters Inc. som heter Monsters at Work (kommer 2020), medan ett nytt dokument Fake på High School Musical evergreen-serien kommer att avnjutas vid release. Gör dig redo, den heter High School Musical: The Musical: The Series.

En original julfilm som heter Noelle kom också med Disney Plus vid lanseringen, med Anna Kendrick och Bill Hader i huvudrollerna.

För klassiska Disney-fans erbjuder Lady and the Tramp en live-action-remake, medan 90-talets animerade fans kommer att få en ny live-action Mulan, som kommer att sändas live och streamas. Deadline antyder att projekt baserade på Don Quijote, Sword and Stone och 3 Men and a Baby är på gång, liksom andra projekt med titeln The Paper Magician, Togo och Timmy Failure. En spelshow kallad The Big Fib beställdes också i november 2019.

Men om du är mer intresserad av Disneys många decennier av animerade filmer, säger företaget att alla filmer som har låsts in i valvet kommer att finnas med. Detta kan inkludera några av de svårare att hitta förstagångsbilder av Musse Pigg.

De yngsta kommer att ha mycket att göra med Disney Channel, Disney Junior och Disney XD-program.

Disney Plus kommer också att innehålla DisneyNature-dokumentärer, inklusive Dolphin Reef, som diskuteras av skådespelerskan Natalie Portman. Disney Nature jobbar med både dokumentärer och animation, och kommer även att ta med animerade filmen Penguins till Disney Plus. En dokumentärserie med titeln The World D' efter Jeff Goldblum kommer också att börja med seriens ankomst. Det är ungefär vad du förväntar dig av titeln.

Alla Disney Plus originalprogram kommer att sändas varje vecka, till skillnad från tjänster som Netflix och Amazon, där varje avsnitt tenderar att sjunka samtidigt.

(Bildkredit: Disney Plus)

Kommer Disney Plus att ha klassiska Disney-filmer?

Oh ja. Det har bekräftats att varje Disney-film som någonsin gjorts är avsedd för tjänsten. Så allt från Snow White till Frozen 2 borde finnas tillgängligt på Disney Plus någon gång efter lanseringen.

Vad saknas från Disney Plus?

Disneys streamingtjänst kommer inte att ha innehåll utanför Disneys ekosystem, så vitt vi vet. Om Hulu och Netflix har ett brett utbud av innehåll beror det på att de har ett omfattande nätverk av licensavtal med tredjepartsstudior. Disney Plus är ett mer specifikt erbjudande.

Men naturligtvis har Disney massor av innehåll att dra på, särskilt med ett långsamt urval av filmer och program som kommer ut från Fox. Det är också värt att notera att det inte kommer att finnas något R-klassat eller vuxenorienterat innehåll på tjänsten. Enligt en rapport från Deadline, förvänta dig vuxenorienterade Fox-filmer att vända sig till Hulu.

Även om Disney nu äger Fox, till exempel, betyder det inte att du kommer att börja se Deadpool svära på Disney Plus. Det talas dock om en PG-13-position i Deadpool 2:s X-Force för plattformen (via ComicBook).

Förlåt, Deadpool, men du är för gammal för Disney Plus. & nbsp;

Förlåt, Deadpool, men du är för gammal för Disney Plus.

(Bildkredit: Fox)

Det är ganska uppenbart, men den ursprungliga Marvel TV-serien på Netflix kommer inte att strömma till den nya Disney Plus-tjänsten, så vitt vi vet. Detta innebär att Daredevil, Luke Cage och Jessica Jones inte kommer att startas om med Disney Plus i sina nuvarande iterationer. De har alla tagits bort ändå, men vi kan inte se dem lämna Netflix när som helst snart. Du kanske får se dem komma tillbaka en dag, men kanske är det bäst att lämna den tiden bakom karaktärerna.

Det du däremot kommer att se på Disney Plus är den hemska Inhumans-serien från 2017. Den kommer första dagen.

Är Disney Plus värt det?

Nu när tjänsten har lanserats kan vi ta en titt på Disney Plus-erbjudandet och se om det är värt det. Missa inte vår Disney Plus-recension, där vi kommer att ge vårt omdöme om appen, dess ursprungliga programmering och dess pris.

Om du inte kan vänta och inte vill spendera innan du är säker på att det är något du vill ha, har Disney Plus en sju dagars provperiod när du registrerar dig. Därifrån kan du bestämma om det finns plats för den här streamingtjänsten i ditt liv.

Det är också viktigt att notera att med en omfattande katalog av Fox-innehåll kommer tjänsten bara att växa över tiden. Lanseringsserien, som innehåller de första sju Star Wars-filmerna och 16 av de 23 MCU-filmerna, ger intrycket av att man känner sig som hemma i dessa älskade serier. Men det långsiktiga testet kommer i sin första programmering, som bör börja ta form 2020.

Originalrapportering av Andrew Hayward.