Med OnePlus Buds Pro fick vi ett premiumpar trådlösa hörlurar från OnePlus, på en allt mer konkurrensutsatt marknad, och nu får vi ett första smakprov på vad företaget planerar att gå efter.

På 91mobiler (öppnas i en ny flik) finns det högkvalitativa renderingar som visar hur OnePlus Buds Pro 2 ska se ut (även om vi naturligtvis inte kan vara säkra förrän de faktiskt lanseras). Från dessa bilder ser det inte ut som att det kommer att förändras mycket designmässigt.

Nytt är ett olivgrönt färgalternativ, som visas i dessa renderingar: de ursprungliga OnePlus Buds Pro var tillgängliga i matt svart eller blank vit. Designlikheterna sträcker sig till laddningsfodralet, som ser ut att vara mer eller mindre detsamma.

Vad kan man förvänta sig

Vi vet inte mycket om vad OnePlus Buds Pro 2 kommer att ge när det gäller specifikationer och funktionalitet, men den senaste rapporten antyder att den danska högtalartillverkaren Dynaudio har varit med och producerat hörsnäckorna.

Den första OnePlus Buds Pro kom med aktiv brusreducering, så det verkar säkert att det nya paret kommer att erbjuda den här funktionen igen. Batteritiden, som nådde 24 timmar med OnePlus Buds Pro, kan också förbättras.

Vi har inte hittat några rykten om ett släppdatum för OnePlus Buds Pro 2, men med tanke på att det ursprungliga paret tillkännagavs i juli 2021 är efterföljare nu sena ankomster, och det verkar som att tidigt 2023 kan vara ett bra val för en officiell release.

(*2*) Analys: många, många alternativ

Det finns verkligen ingen brist på alternativ när det kommer till trådlösa hörlurar: det är bra för konsumenterna, men det betyder att det kan vara svårt för tillverkare att få sina produkter att sticka ut. OnePlus har redan flera versioner av sina trådlösa hörlurar till försäljning.

Sedan måste vi naturligtvis nämna Apple, som har de hetaste priserna väl täckta med AirPods Pro 2 (249 £ / £249 / AU$399) och AirPods 3 (som börjar på £169 / £179 / AU$279). Dessa alternativ är svåra att missa, särskilt för iPhone-användare.

Google erbjuder premium Pixel Buds Pro ($199 / £179 / AU$299) och den billigare Pixel Buds A-Series (£99 / £99.99 / AU$159), medan Samsung erbjuder Galaxy Buds 2 ($149.99). / £139.99 / AU$219) och Galaxy Buds 2 Pro (£229 / £219 / AU$349).

Vi misstänker att OnePlus återigen kan använda priset som sitt främsta försäljningsargument - den ursprungliga OnePlus Buds Pro såldes för £149.99 / £139 när de lanserades - och något runt det märket - men deras efterföljare skulle de vara välplacerade i termer av av överkomlighet.

Dela detta