MLB-säsongen 2020 fortsätter den här veckan trots farhågor om att den kan sluta med att bli avstängd igen om spelarna inte är mer försiktiga. Houston Astros reser till Phoenix, där de möter Arizona Diamondbacks i en interleague-serie på tre spel. Match ett startar idag på Chase Field och vi har alla detaljer om hur du kan se MLB online och få en Astros vs Diamondbacks livestream oavsett var du befinner dig i världen just nu.

Astros vs Diamondbacks Cheat Sheet

Astros vs. Diamondbacks är en AL West/NL West-serie med tre spel med täckning tillgänglig på AT&T SportsNet SW i hela Houston och på Fox Sports Arizona i Phoenix-området. Du kan alltid ta ett VPN som detta för att ta med dig alla dina favoritstreamingtjänster, var du än är.

Astros har vunnit fem av de nio matcherna de har spelat hittills den här säsongen och laget är för närvarande rankat tvåa i AL West. Under helgen reste laget till Los Angeles, där de mötte änglarna i en serie på tre matcher som de vann trots att de förlorade lördagens match med 4-5. # #

Astros kommer inte att vara tillbaka i Houston förrän nästa vecka när de möter Giants på hemmaplan, men innan dess kommer de att ta sig an Oakland Athletics i ytterligare en serie med tre matcher. Lyckligtvis fick laget en välförtjänt vilodag i måndags, då de tre senaste matcherna de har spelat har varat i mer än fyra timmar vardera.

Samtidigt har Diamondbacks bara vunnit tre matcher hittills den här säsongen och laget ligger just nu på sista plats mot NL West. Arizona var värd för Dodgers för lagets öppningsmatch, och även om de vann en match i serien med fyra spel, kunde de helt enkelt inte hålla jämna steg med sina NL West-rivaler. Faktum är att de inte ens gjorde en enda poäng på söndagen då Dodgers slog Diamondbacks med 2-11 på lördagen. Även om det inte finns några fans på plats för veckans serie mot Astros, kanske Arizona kan ta lite av en hemmaplansfördel.

Om du är ett Astros-fan i Houston, ett Diamondbacks-fan i Phoenix, eller bara vill titta på lite baseboll på Chase Field den här veckan, visar vi dig hur du får en livestream av alla tre Astros vs Diamondbacks-matcherna. serie denna vecka.

Hur man tittar på Astros vs Diamondbacks utanför ditt land

Om du är i USA ikväll är det bara lätt att få en Astros vs Diamondbacks livestream om du är baserad i Houston eller Phoenix-områdena och har kabel-TV eftersom det bara är onsdagens match. Den kommer att sändas nationellt. I så fall hittar du bevakning av spelet på lokal tv, med möjlighet att streama online via kanalens hemsida.

Vem som helst utanför landet kan emellertid möta fler svårigheter, eftersom geoblockering hindrar dig från att se samma tjänster och innehåll som du normalt skulle göra hemma, även om du betalar för dem.

Lyckligtvis finns det en lösning i form av en VPN – användbar programvara som gör att du kan återfå åtkomst till din vanliga baseboll livestream, oavsett var i världen du befinner dig. Den gör detta genom att omdirigera din enhets IP-adress till en plats som du väljer, i det här fallet förmodligen i USA, men kanske någon annanstans.

Den här funktionen betyder också att VPN: er är utmärkta för att kringgå marknadsblockerande begränsningar, vilket gör dem till något varje MLB-fan borde ha i sin portfölj. Men vilken ska man svänga för?

Divisor

ExpressVPN: få 3 månader GRATIS med detta erbjudande
Vi har testat hundratals VPN genom åren och vi kan med säkerhet säga att ExpressVPN för närvarande är den # 1 VPN i världen. Den är enkel att installera, lätt att använda, erbjuder snabba hastigheter och robusta säkerhetsfunktioner, och den kommer till och med med 24/7 kundsupport.

Kompatibel med nästan vad som helst du kan tänka dig, med en ExpressVPN-prenumeration kan du använda programvaran på alla dina enheter, inklusive Smart-TV, Fire TV-pinnar, PC, Mac, iPhones, Android-telefoner, iPads, surfplattor, konsoler, Apple TV och mer.

Kolla in ExpressVPN för alla dina MLB-strömningsbehov. Du får en 30-dagars problemfri pengarna-tillbaka-garanti för ett snurr, och ytterligare 3 månader GRATIS om du förbinder dig till en årsplan - den ultimata lösningen för den här säsongen och framåt.

astros vs diamond back 2020

Astros vs Diamondbacks Live Stream - Hur man tittar på MLB online i USA

Endast ett av spelen i veckans Astros vs Diamondbacks-serie har valts ut för nationell tv, så du måste gå till din lokala sportsändare för att se marknaden om du vill se spelet på tisdag och torsdag.

I Houston betyder det AT&T SportsNet SW, som är tillgängligt att titta på online genom att logga in med din kabelleverantörs referenser eller med en internetströmningstjänst. I Phoenix kommer dessa spel att sändas på Fox Sports Arizona (FSA) och du kan även se dem online med kabel-TV eller streama dem online.

Av alla tillgängliga OTT-erbjudanden är det bara fuboTV ($54.99/m) som ger basebollfans i Houston tillgång till AT&T SportsNet SW. Baseballfans i Phoenix, å andra sidan, har massor av OTT-alternativ tillgängliga för att titta på Fox Sports Arizona, eftersom kanalen är tillgänglig på Hulu med Live TV ($54.99 p/m), YouTube TV ($64.99). p/m) och AT&T TV Now (55 € p/m). YouTube TV är dock din bästa insats eftersom du förutom FSA också får alla fyra kabelkanaler som bär spelprogram över hela landet: ESPN, Fox Sports, TBS och MLB Network.

Alternativet utanför marknaden är det utmärkta MLB.TV, som låter dig se varje MLB-säsongsmatch online för en engångsbetalning på $59.99 (eller $49.99 för ett enskilt lag). Men det finns ett stort problem i det faktum att hela deras sändning är föremål för lokala blackouts, så Astros och Diamondbacks fans i Houston och Phoenix kommer inte att kunna se veckans matcher om de inte är det. 'använd inte ett VPN enligt vår tidigare vägledning.

Diamondbacks vs Astros Live Stream: Hur man tittar på MLB online i Storbritannien

BT Sport äger TV-rättigheterna till MLB UK-aktier fram till 2021 och du hittar alla kanaler du behöver tillgängliga via BT: s många tv-apparater, eller som ett komplement till dem. Sky TV och Virgin Media kunder.

Om du ännu inte är BT Sport-prenumerant kan du fortfarande få tillgång till innehållet i nätverket utan att låsa dig i ett långt avtal genom att registrera dig för en månadsprenumeration på 25 €.

BT visar dock inte någon av veckans Diamondbacks vs Astros-serier, som startar sent i Storbritannien kl 2:10 på tisdag och onsdag och kl 12:07 på torsdag.

Detta innebär att brittiska fans av Diamondbacks, Astors eller bara baseball i allmänhet måste vända sig till MLB.TV för att se Diamondbacks vs Astros live. MLB:s streamingtjänst är tillgänglig i Blighty, där det kostar runt $50 för hela spelningar och förbudsreglerna gäller uppenbarligen inte.

Hur man tittar på Astros vs Diamondbacks: livestream från MLB i Kanada

Den här veckans Astros vs Diamondbacks-serie kommer sannolikt inte att sändas på kanadensisk tv på grund av att basket och hockey återupptas, så ditt enda alternativ att titta på det online är via MLB.TV.

Det är dock inte dåligt, eftersom 59.99 € ger dig live tillgång till nästan varje ordinarie säsongsspel (endast Blue Jays är benägna att strömavbrott i Kanada och det finns alltid VPN-lösning för dessa) - mer slutspelet och World Trials-täckning.

Dessutom ger MLB.TV dig möjlighet att kommentera hemmalaget eller bortalaget, erbjuder kompletterande appar för nästan alla moderna enheter och ger en supermjuk 60 fps-ström för utmärkt bildkvalitet.

Jämför de bästa VPN-tjänsterna efter specifikation:

ExpressVPNIPVanishNordVPNSurfshark SurfsharkVPN-tjänstHur man ser Perry Mason sända dramaomstartenExpressVPNIPVanishNordVPNSurfshark SurfsharkVPN-tjänstHur man ser Perry Mason sända dramaomstartenExpressVPNIPVanishNordVPNSurfshark SurfsharkVPN-tjänstHur man ser Perry Mason sända dramaomstartenExpressVPNIPVanishNordVPNSurfshark SurfsharkVPN-tjänstHur man ser Perry Mason sända dramaomstarten

Allt: Bästa VPN-nr. 1

Torrentiell trafik och P2P

Balans mellan alternativ och användarvänlighet

Dela detta