Devolver Digital har gjort sig ett namn de senaste åren med satiriska presskonferenser i E3-stil, och det kommer inte att bryta traditionen 2022.

Genom att göra tillkännagivandet idag, ansluter Devolver Digital till en allt mer hektisk lista denna månad, som startade igår med Sonys State of Play-konferens. Genom att släppa en teaser-video med titeln "Return Marketing Countdown to Marketing", kan du se No More Heroes-skaparen Goichi "Suda51" Suda göra ett kort framträdande.

Den 9 juni kommer Devolver-utställningen att lanseras klockan 3:00 PST / 6:00 EST / 11:00 BST. Detta kommer flera timmar efter Geoff Keighleys Summer Game Fest-presentation samma dag, för vilken Devolver Digital tidigare tillkännagavs som associerad utgivare.

Du kan kolla in den här teaservideon nedan, men observera; kommer med vuxen humor och starkt språk.

Juni skulle inte vara utan Return

Devolver Digital har varit en stapelvara i spelkalendern för juni sedan E3 2017. Genom att göra sig ett namn från konferenser som ständigt lyfter fram standardformatet för showcase, känns 2022-evenemanget mer respektlöst än någonsin. E3 2022 skulle kunna ställas in, men precis som många andra stora förlag har det inte hindrat dem från att gå vidare med en showcase i juni.

Utöver det, förvänta dig att se ett ganska fullt schema under de kommande veckorna. Vi har Future Games Show (öppnar i en ny flik), en annan Xbox och Bethesda showcase, medan PC Gaming Show (öppnar i en ny flik) är tillbaka igen. Dessa åtföljs också av många mindre evenemang, som till exempel Wholesome Games (öppnas i en ny flik).

Annars är den enda stora utgivaren vi fortfarande väntar på Nintendo. Som det ser ut har vi fortfarande inte fått någon bekräftelse på att den traditionella juni Nintendo Direct äger rum. Som sagt, Nintendo brukar tillkännage dessa presentationer med minimal förvarning, så det är troligt att vi får veta mer nästa vecka.

Dela detta