Efter 10 år avslöjar FromSoftware äntligen en efterlängtad sci-fi-uppföljare

Efter 10 år avslöjar FromSoftware äntligen en efterlängtad sci-fi-uppföljare

Innan Elden Ring, före Sekiro, före Bloodborne, före Dark Souls, till och med före Demon's Souls, var utvecklaren FromSoftware känd för en helt annan serie: Armored Core. Om du inte har hört talas om det kan det bero på att det har gått tio år sedan det senaste spelet släpptes.

Efter en lång, lång, lång väntan har FromSoftware äntligen avslöjat Armored Core 6 Fires of Rubicon, och det ser imponerande ut.

I en lång framtid, i tidigare spel, tog du rollen som en legosoldat, som lotsade en Armored Core-robot för olika krigförande företag. senare spel fokuserade mer på flerspelarstrider och ställde dig mot en hög med andra spelare för att slåss i enorma robotfyllda strider. Men tidigare spel hade enspelarkampanjer fyllda med exceptionellt krävande mekakamper.

Det är svårt att säga säkert från Armored Core 6-trailern, men det ser ut som att spelet går tillbaka till sina enspelares rötter. Det är sant att atmosfärisk kinematik inte innehåller pansarkärnor i massor.

Det finns få detaljer om spelet, vi vet att det kommer till PS5, Xbox Series X|S och PC och kommer att släppas 2023. Dessutom, enligt Armored Core-webbplatsen (öppnas i en ny flik) och, observera Observera När du inser att allt görs genom Google översätt, kommer du att kunna sätta ihop din egen meka och ta maskinen ut på de öppna slagfälten. Så, än så länge, Armored Core.

Vi kommer att lära oss mer om spelet under de kommande månaderna, särskilt eftersom Armored Core 6 Fires of Rubicon kommer ut nästa år.