Nu när distansarbete har blivit en integrerad del av våra liv för många av oss, kan det vara dags att fundera på att ta det till nästa nivå.

För att dra full nytta av den flexibilitet som att arbeta hemifrån (eller någon annanstans än jobbet) ger, behöver du en kraftfull enhet med lång batteritid, men också en som enkelt kan bäras runt och hålla kontakten var du än är. .

Du är förmodligen bekant med några av de största tillverkarna när det kommer till vissa enheter, men under huven på många av de mest populära enheterna för arbete hemifrån finns Snapdragon (öppnas i en ny flik)®*.

distansarbete hemifrån

(Bildkredit: Qualcomm)

Tack vare många års erfarenhet inom smarttelefonbranschen har Qualcomm Technologies lanserat en avundsvärd linje av datorenheter genom sin Snapdragon-datorplattform. Oavsett om det är en PC, bärbar dator eller surfplatta, finns det förmodligen Snapdragon-kraft i din senaste enhet, vilket ger ett sätt att maximera vad du får ut av det nya sättet att arbeta.

Snapdragon Compute Platform handlar om att alltid vara på, alltid uppkopplad – precis vad du behöver för att ta dig igenom en arbetsdag hemifrån.

Drivna av Snapdragon Compute Platform, med Qualcomm Kryo-processorn och Qualcomm Adreno GPU, kommer dessa enheter enkelt att hantera en mängd olika vardagliga uppgifter, från att jonglera med kalkylblad, ringa videosamtal eller bara gå igenom den upptagna inkorgen.

Snapdragon-drivna enheter är helt kompatibla med alla de senaste Windows-applikationerna och tjänsterna, vilket ger dig alla dina mest välbekanta produkter, fungerar smidigt och effektivt, så att du kan få allt ditt arbete gjort.

distansarbete hemifrån

(Bildkredit: Qualcomm)

Du kommer också att kunna hålla dig uppkopplad när du är på språng med den avancerade anslutningshårdvaran som är inbyggd i de flesta Snapdragon-drivna enheter, med inbyggda RF-modemsystem som erbjuder 4G LTE och 5G mobilnätverk, så att du aldrig lämnar . av rang

Dessutom kommer du också att kunna få alla dina uppgifter gjorda utan att oroa dig för att din enhet ska ta slut, eftersom Snapdragon-drivna enheter är otroligt strömsnåla, håller upp till dubbelt så länge som många vanliga bärbara datorer och låter dig ofta spendera flera dagar på en enda laddning.

distansarbete hemifrån

(Bildkredit: Qualcomm)

När arbetsdagen är klar kan du också koppla av med din favoritstreamingtjänst eller njuta av en spännande session med spel: Snapdragon tar hand om allt.

Att arbeta hemifrån och på språng är utan tvekan en del av vårt professionella liv nu, så om du vill driva din produktivitet med kraftfulla, bärbara och hållbara datorenheter, se till att ditt nästa köp drivs av Snapdragon (öppnas i en ny pestaña).

*Snapdragon, Qualcomm Kryo och Qualcomm Adreno är produkter från Qualcomm Technologies Inc. och/eller dess dotterbolag

  • Detta innehåll sponsrades av Qualcomm Technologies Inc.
Dela detta