Ska du köpa en Hisense TV? Med så många TV-märken på marknaden som erbjuder allt från små budget-TV-apparater till väggmonterade skärmar, kan det verka omöjligt att avgöra vilken som är rätt för ditt köp, och det är därför vi är här för att hjälpa dig.

I guiden nedan hittar du en introduktion till Hisense TV-varumärket, en översikt över vad som skiljer dem från tävlingen, liksom de senaste Hisense smart-tv-erbjudanden och våra senaste Hisense TV-recensioner i slutet av artikeln också.

Hisense är ett varumärke som du förmodligen hittar om du letar efter en TV till ett bra pris. Som ett budget-TV-varumärke kommer Hisense i allmänhet att erbjuda premiumteknologier till ett lägre pris än konkurrenterna, vilket innebär att om du främst är bekymrad över ett visst HDR-format eller 4K-upplösning till lägsta möjliga pris, finns det förmodligen en Hisense TV för dig. .

Hisense 65 tums klass R8

Som en stor kinesisk tillverkare av olika elektriska apparater, Hisense täcker allt från kylskåp till tvättmaskiner, även om dess serie av smarta TV-apparater är en av de största delarna av dess växande verksamhet.. Och trots att Hisense är statligt ägt, liksom många kinesiska företag, har Hisense många internationella kopplingar.

År 2015 licensierade det det berömda varumärket Sharp, köpte en del av en mexikansk tv-produktionslinje och började tillverka tv-apparater för de amerikanska och sydamerikanska marknaderna med det japanska företagsnamnet. - gick sedan längre genom att köpa Toshibas tv-verksamhet.

Därför råder det ingen tvekan om att Hisense är en stor aktör med en stark närvaro på den konkurrensutsatta tv-marknaden.

hisense tv

(Bildkredit: hisense)

 

Ska jag köpa en Hisense TV?

Så efter en kort historielektion, Är Hisense TV-erbjudanden värda att överväga? Som alltid beror svaret på flera faktorer.

I grunden är panelerna som används i dessa uppsättningar anständiga. De brukar leverera bra skarpa bilder, anständiga svarta nivåer och en bra färgbalans.

Men med apparater som stöder HDR, förvänta dig inte att de erbjuder samma maximala ljusstyrka som dyrare apparater från toppmärken. Detta innebär att bilderna som visas i uppsättningarna inte är lika levande som de bästa HDR-uppsättningarna.

Hisense TV-prisintervall är där det har en verklig fördel, med det kinesiska företaget som fokuserar sin syn på mittmarknaden, med enstaka razzia till avancerad hårdvara som den enorma (och enormt ljusa) H75U9A.

Hisens flaggskeppstelevisioner, även om de är bra, saknar de bästa tv-apparaterna i världen, men är ofta mycket billigare än sina kamrater.

Längre ner i sortimentet kommer du också att se betydande besparingar. Summan av kardemumman är att även om din TV inte talar om grannarna, är det inte troligt att den kommer att göra dig besviken och pengarna du sparar kan säkert spenderas på att få bra 4K-innehåll.

Det finns dock en tydlig spänning mellan kvalitet och prisvärdhet. Även om H55OB8UK är den billigaste OLED-TV: n på marknaden, har den inte processorkraft för att upprätthålla en jämn bildkvalitet på samma sätt som dess dyrare OLED-konkurrenter, och det är det inte. Det är förvånande efter denna modell att Hisense helt överger tekniken.

Du kan förvänta dig att DualCell-TV-apparater, som kombinerar en 2K-gråskalspanel med rika 4K-färger, tar sin plats, Hisense hävdar att den kan leverera OLED-kvalitetskontrast till ett billigare pris. Vi kommer att titta på det 2020 för att se om så är fallet, men det är osannolikt att det är en OLED-mördare.

Hisense Roku smarta TV-apparater: vad är de?

Hisense samarbetar också med Roku OS på vissa apparater, inklusive dess inkommande ULED-sortiment - ULED är Hisenses egen benämning för sina högkvalitativa LED-TV-apparater, med förbättrad bearbetning och förbättrad färg och kontrast jämfört med andra. tillsammans. Roku's ULEDs visas bara i USA hittills, även om Storbritannien också fick sina första Roku Hisense TV-apparater i tid för Black Friday förra året.

Roku-plattformen är densamma som den som ingår i Roku streaming-pinnar, och den har ett enkelt och lätt att konfigurera operativsystem, vilket gör det enkelt att välja olika streamingappar (av vilka det finns många), liksom streaming ingångar, till exempel spelkonsoler.

Roku åt sidan, Hisenses smarta OS kan också vara lite hit och miss över sina olika modeller. Vissa har ett spännande Vidaa U OS-operativsystem (fråga oss inte varför det heter det), medan andra är nöjda med en mer prosaisk Android TV-plattform, och även i dessa kategorier kan prestanda och appstöd variera.

Lyckligtvis kan dessa OS-problem lösas helt, om du har dem, genom att använda en strömmande låda eller strömmande enhet som Chromecast Ultra, Roku Streaming Stick + eller Nvidia Shield TV. Att titta på filmer på en 4K Blu-ray-spelare borde inte heller uppleva dessa problem.

Hisense O8B OLED

Hisense O8B OLED klarade inte uppgiften, men kan DualCell erbjuda ett alternativ?

Hisense TV-recensioner

Kanske viktigast av allt, Vad har LaComparacion gjort med de senaste Hisense-tv-apparaterna?

Vi har granskat Hisense TV-apparater i alla storlekar och prisklasser, och du kan kolla in våra fulla tankar med länkarna nedan:

USA

Hisense H8G Quantum Series TV Review: Hisense H8G Quantum-serien gör så mycket till ett pris som får dig att undra varför du ens överväger "premium" TV-apparater. Sammantaget är detta en prisvärd TV av hög kvalitet och vi rekommenderar den.

ULED Hisense R8F 4K TV Review: Hisense lägger till sin egen ULED-teknik till en Roku TV, vilket ger förbättrad ljusstyrka, kontrast, färger och rörelsehantering. Den enda nackdelen är att basresponsen inte är så kraftfull och det kan betyda att du måste investera i en soundbar.

Förenade kungariket

Hisense U7B ULED TV Review: Även om Hisense H55U7B i slutändan är lite kort på bildkvaliteten, främst på grund av vissa bakgrundsbelysning och skakproblem, är den ambitiös och funktionsrik nog att lägga till ett potentiellt frestande paket. Det är bara 499 € också.

Hisense O8B OLED TV-recension: Den billigaste OLED-TV: n på marknaden innebär oundvikligen kompromisser. Var det värt kompromissen till 1399 euro för den 55-tums brittiska modellen?

Hisense U8B ULED TV-recension: En endast för Storbritannien, men den här avancerade TV: n kostar bara 999 € för en 65-tums modell och erbjuder en högeffektsskärm till ett ganska lågt pris.

 

Hisense Roku TV (R50B7120UK): Hisense Roku TV är en lysande introduktion till Hisense-Roku-samarbetet för Storbritannien. Med en stark och levande bild, utmärkt HDR till priset och den smarta Roku-plattformen för att mjuka upp affären är det helt enkelt en av de bästa TV-apparaterna under $ 500 du kan få just nu.

 

 

Dela detta