Vi kan alla ha problem med vår mobiltelefon. igår till exempel Jag gick sönder min Samsung Galaxy A70-skärm (modell A705). Det råkar vara så att jag gick till snabbköpet och eftersom jag hade alla inköp i handen tappade jag min mobil från andra våningen.

Som en konsekvens kan jag nu bara svara på samtal men jag kan inte se något på skärmen. Jag undrade Hur mycket kommer det att kosta att byta ut skärmen mot en ny LCD-skärm och fixa telefonen? Kan jag göra det själv hemma? Behöver jag ha någon teknisk kunskap i ämnet?

Som jag förstår det erbjuder Samsung Galaxy A70 personlig teknisk service också standardgarantin på alla reparationer.. Jag kan ta min enhet eller posta den till ett telefonreparationscenter nära mitt hus och de kan ta hand om den. Kostnaden för att reparera din Samsung A70-skärm Det beror enbart på den metod du väljer för att fixa det. Här ger vi dig några detaljer:

1. Ta med den till ett auktoriserat Samsung-servicecenter

Mitt första alternativ skulle vara att ta den till ett auktoriserat servicecenter för min SA A70 modell A705. Tyvärr kommer de att ta ut en stor summa pengar för att lämna den i perfekt skick. Den positiva delen är att Samsung kommer att försäkra mig 100% av den äkta ersättningsskärmen med garanti. Det betyder att på detta sätt Jag kan försäkra dig om att du kommer att få 100 % äkta originalskärm och en tidsbegränsad garanti på delen.

Utöver det kommer min mobil att genomgå ett vattentest innan den kan levereras till mig, med vilken Jag skulle inte behöva oroa mig för någonting.

2. Gå till en lokal verkstad i ditt område

Det andra alternativet som jag har är att gå till en mobilverkstad där jag bor, där jag säkert kommer att kunna hitta någon som kan separera min Samsung Galaxy A70 till ett billigare pris.. Men här ställs vi inför vissa problem som att det inte finns någon garanti för att skärmen håller bra kvalitet eller har någon form av garanti för användning. Sen är det detaljen även om de säljer mig en originalskärm till ett högre pris, jag måste vara säker på att det faktiskt är en originalskärm.

Vad jag förstår kan de flesta skärmbyten göras samma dag, jag kan gå till Ilevante till exempel för snabba fabriksstandardiserade skärmbyten.

Äkta Samsung-skärmar säljs bara av dem och det enda sättet dessa butiker kan ha en originalskärm är om de tog skärmen från någon annan telefon. Det är risken vi kan löpa om vi tar den till en teknisk verkstad.

3. Reparera den hemma

Men vi har ändå ett tredje alternativ: Få en högkvalitativ ersättnings-LCD-skärm med touch-digitizer för din Samsung Galaxy A70 från en pålitlig webbutik och montera den själv eller ta den till en verkstad. På så sätt kan du få en skärm av bra kvalitet med bra priser och en pålitlig garanti för mobila reservdelar enligt skärmen.

Alternativet att installera det själv med hjälp av Youtube-videor och tutorials skulle vara ett bra alternativ eftersom även telefonöppningsverktygen för Samsung Galaxy A70 säljs.

Slutsats

Även om smartphoneindustrin har skiftat mot att designa vattentäta eller fallbeständiga enheter, är det få telefoner som verkligen är motståndskraftiga mot skador. Att välja det bästa alternativet för att reparera din mobila enhet kommer att spara pengar och mycket huvudvärk.

 

Dela detta