Bygg en maskinvara som klarar tidens tand

Bygg en maskinvara som klarar tidens tand

Företag har blivit mer beroende av sin hårdvara för varje år eftersom deras företag genomgår en ständigt ökande digital transformation. Övergången till hybridarbete under pandemin har ytterligare ökat ITs betydelse för ekonomisk framgång. Men medan små och medelstora företag (SMB) har fångats av denna trend lika mycket som större, är deras förmåga att implementera nödvändiga hårdvaruuppgraderingar mer ekonomiskt begränsad. Dina val bör prioritera enheter som är byggda för att hålla så att maximal nytta kan erhållas från köpt IT-utrustning under den längsta tidsperioden.

Det går långt utöver att bara se till att datorköp erbjuder mest funktionalitet för pengarna och kommer från välkända varumärken. Datorhårdvara har i allmänhet en livslängd på tre till fem år och ska ge bästa möjliga prestanda under den tiden. Hårdvaran måste inte bara tillhandahålla prestanda och funktionalitet för att köra samtida applikationer, utan också ta emot nya arbetsmönster. Ännu viktigare är att det måste kunna motstå nuvarande och framväxande cyberhot, som ständigt utvecklas och ökar i sofistikering.

Rätt PC för jobbet

Förändringen av arbetets karaktär från att i första hand vara på plats till hybridmodeller innebär att anställda nu använder ett mycket bredare utbud av enheter än någonsin tidigare. Dagarna är förbi när en standardskrivbordskonfiguration kunde distribueras på allas skrivbord, med en länge garanterad fast specifikation så att administratörer alltid visste vad de hanterade. Nu, medan en del anställda kommer att vara kvar på kontoret, kommer många att dela upp sin tid mellan hem och arbete, vissa kommer i första hand att vara på resande fot, och vissa kan till och med arbeta nästan uteslutande hemifrån. Det kan till och med bli nödvändigt att anställa nya medarbetare på distans.

Även om du inte längre kan tillämpa en "en storlek passar alla"-metoden, kan du fortfarande enas inom en familj av system som erbjuder en pålitlig uppsättning funktioner. Genom att standardisera på Intel vPro®-baserade enheter säkerställer en Intel® Evo™ designplattform att din flotta delar nyckelfunktioner inklusive prestanda, anslutning, hanterbarhet, uppgraderingsmetoder och säkerhet. Till exempel erbjuder de bärbara datorerna Dell Latitude 7420 och 7430 grundläggande prestanda som kan uppgraderas för mer krävande arbetsbelastningar, såväl som avancerade funktioner.

Dell Latitude 7420 och 7430 med Intel vPro®-teknik, en Intel® Evo™-design, ger pålitlig hårdvaruförbättrad säkerhet, prestanda i företagsklass, effektiv fjärrhantering, tillförlitlighet och stabilitet. Plattformen lovar också konsekvent systemrespons, lång batteritid och toppmodern omfattande anslutning. Båda Dell-enheterna har en 2-i-1-formfaktor, med pekskärm och vikbart gångjärn, vilket ger flexibel användning för anställda som behöver hot desk, arbeta på språng, presentera och söka information i en surfplatta-konfiguration.

För organisationer som behöver en blandning av stationära och bärbara datorer finns Intel vPro® och Intel® Evo™ designfunktioner också tillgängliga på stationära datorer. Till exempel är Dell OptiPlex 7000-serien tillgänglig i ett brett utbud av formfaktorer, från mikro- och småformfaktorer till allt-i-ett-enheter, huddle space-lösningar och mellantorn. Praktiskt taget alla datorbehov kan tillgodoses, från små, diskreta system till kraftsystem för de mest krävande arbetsbelastningarna. Dessa system kan hanteras med Intel vPro®, Intel® Evo™ Design bärbara datorer som en del av en gemensam flotta.

Detta är en i grunden värdefull egenskap, eftersom att hålla systemen i gott skick och fungera smidigt kommer att förlänga deras livslängd så mycket som möjligt. Så småningom blir all hårdvara föråldrad, men mycket av den kan gå ur bruk innan dess eftersom operativsystemet och mjukvaran inte uppdaterades, skadades av skadlig programvara eller själva enheten inte fixades i händelse av ett maskinvarufel. . Intel vPro®, en Intel® Evo™-design underlättar denna process genom att tillhandahålla ett gemensamt gränssnitt för hantering. Till exempel kan Dell Command Intel vPro® Out of Band Console, med sin kompatibilitet med Intel vPro®, en Intel® Evo™-design, fjärrstyra en mängd olika enheter. Detta möjliggör fjärrincheckning och utcheckning av anställda som aldrig når huvudkontoret.

Säkerhet och hållbarhet

Säkerhet är en annan central funktion för att upprätthålla systemtillgänglighet. Intel vPro®, en design av Intel® Evo™, ger inbyggd hårdvarusäkerhet direkt, inklusive Intel Hardware Shield. Detta ger skydd mot hårdvarubaserad skadlig programvara, vilket gör att enheter enkelt och rent kan startas om om de äventyras. Tillsammans med dessa inbyggda funktioner kan systemet använda AI för att upptäcka nya hot när de dyker upp. Tillsammans med fjärrhantering är ytterligare en kontinuerlig förbättring av säkerheten möjlig eftersom hot upptäcks på enheter, oavsett om de är på ett lokalt nätverk eller anslutna på distans. Således har en Intel vPro®, en Intel® Evo™ Design alltid det senaste skyddet mot cyberattacker.

Att hålla systemen igång i händelse av hårdvarufel är också avgörande. Att uppgradera ett helt system när en enskild komponent misslyckas är ett slöseri med resurser och motverkar också hållbarhetsmålen. Även om funktionell integration har försvårat detta, kan även bärbara system göras på ett sådant sätt att de går att reparera. Att köpa en av dessa ökar möjligheten att köra systemen längre. Dells bärbara datorer är också bland oberoende hårdvarureparatörer eftersom de är designade för att vara lättare att reparera än de flesta andra märken. Dells engagemang för hållbarhet går tillbaka många år och stödjer denna installation. Dell var till och med banbrytande för användningen av förstärkt verklighet för att hjälpa denna process med sin AR-assistent.

Med den växande betydelsen av IT för att skapa värde och möjliggöra för en distribuerad arbetsstyrka att fungera effektivt som ett team, är det av största vikt att se till att hårdvaran är baserad på rätt plattform. Kundsystemen måste förbli sunda, användbara och fullt fungerande så länge som möjligt. Att välja enheter baserade på Intel vPro®, en Intel® Evo™-design, som de från Dells utökade linje, kan hjälpa till att leverera bästa möjliga service. På så sätt kan företag få den mest hållbara tjänsten från sin IT-investering.

Intel-tekniker kan kräva aktiverad hårdvara, programvara eller tjänsteaktivering.

Ingen produkt eller komponent kan vara helt säker.

Dina kostnader och resultat kan variera.

@Intel Corporation. Intel, Intels logotyp, Intel vPro® och andra Intel-märken är varumärken som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag. Andra namn och märken kan göras anspråk på som andras egendom.