OnePlus Buds Z2 True trådlösa hörlurar är nu officiella. Företaget introducerade den efterlängtade efterföljaren till OnePlus Buds Z i Kina, som en ny flaggskeppssmarttelefon, OnePlus 9RT.

OnePlus Buds Z2 kommer med många nya egenheter jämfört med sina föregångare, såsom aktiv rumble-avstängning, bättre supervisorinställningar, längre batteritid, mer mikrofon och betydligt mer.

Även om uppdateringar är viktiga på pappret har kostnaden också ökat jämfört med Buds Z, men de är fortfarande överkomliga jämfört med Apple AirPods Pro, Sony WF-1000XM3, Oppo Enco X och till och med OnePlus Buds Pro.

OnePlus Buds Z2 presenterades för planeten i slutet av förra året och, efter några förseningar, blev de äntligen officiella i Indien denna månad.

Kom till poängen:

  • Vad är det? TWS tillgängligt med ANC
  • Hur mycket kostar det? Ungefär fyra tusen nio hundra nittionio rupier
  • Vid vilken tidpunkt kom det ut? Januari 14

OnePlus Buds Z2 pris och tillgänglighet

(Bildkredit: OnePlus)

OnePlus Buds Z2 säljs för CNY 800, eller runt 999 2 Rs. För sammanhanget säljs OnePlus Buds Z för Rs 000 2 i Indien och OnePlus Buds Z1 förväntas kosta runt Rs 51 XNUMX, OnePlus Buds ZXNUMX kommer att konkurrera med liknande. från Nothing Ear XNUMX, Oppo Enco WXNUMX och Realme Buds Air two.

OnePlus Buds Z2 Specifikationer och egenheter

Den största och största uppdateringen kommer i form av närvaron av Active Noise Cancellation (ANC). Buds Z2 kommer att erbjuda upp till fyrtio dB extern rumble-annullering. Det finns också ett transparensläge som låter miljön vara papegojan. Dessa är in-ear-hörlurar med utbytbara spetsar i kartongen. Designmässigt är knopparna och skalet ungefär besläktade med OnePlus Buds Z, men knopparna är nu brantare än föregångaren.

OnePlus Buds Z2

(Bildkredit: OnePlus)

Dessutom är Buds Z designade för att ge upp till trettioåtta batteritid på en enda laddning, vilket är ett tjugo timmar långt hopp från Buds Z. Hörlurarna kommer att hålla i upp till sju timmars speltid med en enda laddning, medan Fodralet räcker i upp till sju timmars speltid på en enda laddning. vi erbjuder trettioen timmars självständighet. En snabbladdning på tio minuter är tänkt att ge fem timmars uppspelningstid; batteritiden som visas här är exakt densamma som OnePlus Buds Pro.

Dessutom har OnePlus Buds Z en elva mm rörlig spoledrivenhet och Bluetooth Five.2-anslutning. Andra finesser inkluderar stöd för Dolby Atmos, Hey Melody-appen, 3 mikrofoner, en USB Type-C-port och en IP55-klassificering för damm- och vattenskydd.

Vill du veta de senaste tekniska händelserna? Fortsätt den indiska jämförelsen kl Twitter, Facebook y Instagram

Dela detta