Flera sportlägen: 8 professionella aktivitetsspårare: vandring, löpning inomhus och utomhus, cykling, simning, flera portagelägen. Förlorad spårning av din kondition och välbefinnande kommer automatiskt att laddas upp till appen.
Färgpekskärm – Med en rad urtavlor och klockalternativ är smartklockan designad för att användas som en förlängning av din personliga stil. Med en vikt på bara XNUMXg och har en ljus, transreflektiv och alltid märkbar XNUMX-tumsskärm, kan smartklockan bäras hela dagen.
Trendklockor för män: Denna smarta klocka är den bästa presenten för män. Använd XXYP smartwatch i upp till XNUMX dagar för normal användning eller XNUMX dagar för förväntan på en enda laddning.
Alltid uppkopplad: Missa aldrig ett sms eller avisering, ta emot aviseringar för e-post, SMS och inkommande samtal (som meddelanden som visas och lägger på samtal), larm för Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedin, Snap, Slack, mobillarmpåminnelser och andra appar. Det inkluderar att ta en bild av klockan.
Kompatibel med Android och IOS Smartphone: Ladda ner och installera även applikationen gratis med QR-koden eller genom att söka efter den i Google Play eller Apple Application Store. Ja, fullt kompatibel med alla Android- och Apple IOS-telefoner på marknaden.

Mest efterfrågade smarta klockor:

Dela detta