EXAKT TRACKER: Denna träningsspårare gör automatiskt grunderna som att spåra steg, kalorier och sömn, och spårar även aktiviteter som löpning och cykling exakt med hjälp av telefonens GPS.
IP67 vattentät sportklocka: Med en IP67 vattentät klassificering kan du använda den utan oro många gånger, som att tvätta händerna, bada etc.
7 DAGAR MED BATTERI: Den smarta klockan har ett fantastiskt batteri och funktioner med batterisparlägen. Du kan använda den i flera dagar och du behöver inte oroa dig för att batteriet ska ta slut. Efter laddning i två och fem timmar kan denna klocka användas i upp till sju dagar. dagar och dess väntetid är tjugo dagar.
Smart Watch för Android-telefoner och iPhone: Denna smarta klocka kan fungera med de flesta smarta telefoner på marknaden, den kräver bara att ditt telefonsystem är över Android XNUMX eller IOS XNUMX. text, kalendrar och appar kan ses och läsas på detta smart klocka.
Användbara funktioner: Förutom att ha flera sportlägen, ger denna träningsspårare också många användbara funktioner som andningsvägledning, stör ej-läge, vibrationslarm och stoppur.

Det men senaste i SmartWatch:

Dela detta