HÄLSOSPÅRNING: Ett nytt smart chip används för att övervaka pulsen mer exakt, och förändringarna i hjärtfrekvensen mellan dynamisk fångst och statisk pulsmätning är mer exakt. Vilopuls, mät varje puls manuellt. realtidsövervakning, realtidsövervakningsstatussystem, vilket gör att armbandet kontinuerligt kan övervaka hjärtfrekvensen.
SMART PÅMINNELSE: Vibrationsväckarklocka och njut av att bli försiktigt väckt av vibrationer kommer att trycka i lätt sömn, utan att oroa dig för människor runt omkring dig. Påminnelse, när samtalet vibreras lätt mellan handleden och känner av det inkommande samtalet, även i en bullrig utomhusmiljö, eller mobiltelefonen inte finns i närheten för inkommande samtal, behöver du inte oroa dig för att missa samtalet.
REGISTRERA SPORTDATA: Spårningsaktivitet registrerar automatiskt steg, distans, förbrända kalorier och aktiva minuter. Du kan spåra dina rörelser mer detaljerat och se statistik i realtid. Du kan anpassa sportmålet enligt data, för att registrera en bättre konditionseffekt.
Sömnspårning: Aktivitetsspåraren kan spåra din sömnkvalitet och tid i lätta och djupa sömncykler. Du kan visuellt se din sömn och förbättra sömnen. Och den har en påminnelseväckarklocka, vibrerar försiktigt för att väcka dig.
IP67 VATTENTÄT: Denna fitnesstracker har en IP67 vattentät funktion, som kan användas utan att oroa dig för regn, tvätta händerna och njuta av fri träning. Den smarta pulsen kommer att hålla länge och kan användas 7 dagar om dagen. Den har också en stillasittande påminnelse, informationspåminnelse och fjärrkamerafunktion.

Mest efterlängtade smartklocka:

Dela detta